DEANAMBROSE77 ارسال شده در December 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همونطور که میبینید ایشون اول میگه خودمم هستمیعنی خودمم تو هستم و مسابقه میدم و همینطور ک داریم راه میریم همدیگرو میزنیم ولی بعد یهو من و prokiller ک مونده بودیم خودشم داشت میزد یهو وایساد مارو کیل کرد میگه فرار کردن از اونت در حالی ک قبلش هم همین بوده و حتی چند نفر قبلی ک زنده بودن هم ب همین شکل همدیگرو کیل میدادیم اگه اوجه کرده باشید ب سابقه این البرت 90 درصد ایونت هاش یا اورد میشه یا ی بهونه ای مثل این میاره و سابقه بن و ایناش رو هم ک نگم عکس و فیلم رو ببینید تو عکس میگه خودمم هستم و تو فیلم معلومه اولش مثل ما داره میزنه بعد میگه فرار کردن و کیل میده حتی وقتی چند نفر زنده بودیم یک نفرو الکی کیل داد ک فکر نکنم اینجا لازم باشه تو اکثر ایونت هایی ک مثلا با همین وسیله یا چیزی مثل شمشیر هست ب این شکل ضربه میزنن نه اینکه یجا وایسن بزنن • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/i755_avc_gta_sa_2017-12-29_15-34-16-955.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در January 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2018 با سلام. شکایت شما رد شد +بسته شد. Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده