WhalteR ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Log نمیوفته. - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: وقتی Launcher رو Play میکنم با این ارور مواجه میشم. در هم اکنون، WhalteR گفته است: @ArSaCiA @Toofan نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 درود. آیا بازی را از ag5.ir دانلود کردید؟ آیا مود خاصی ندارید؟ آیا درایور های خود را بروزرسانی کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Inverse ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 برای من هم همچین مشکلی بود با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه
WhalteR ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 15 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود. آیا بازی را از ag5.ir دانلود کردید؟ آیا مود خاصی ندارید؟ آیا درایور های خود را بروزرسانی کردید؟ بله - خیر - بله @ArSaCiA در 15 ساعت قبل، Inverse گفته است: برای من هم همچین مشکلی بود با عوض کردن ویندوز مشکل حل شد من ویندوز همین الان عوض کردم, از کجا دانلود کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 ترجیحاً همهی مود های خود را حذف کنید و از یک بازی دست نخورده استفاده نمایید، از آنجا که گفتید به تازگی ویندوز عوض کردید این امکان هم وجود داره که نسخه ویندوز شما خراب است، ترجیحاً ویندوز 10 از وبسایت soft98 دانلود و نصب نمایید. (یا اگر حتماً ویندوز 7 میخواهید باز هم از soft98 دانلود نمایید) نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: ترجیحاً همهی مود های خود را حذف کنید و از یک بازی دست نخورده استفاده نمایید، از آنجا که گفتید به تازگی ویندوز عوض کردید این امکان هم وجود داره که نسخه ویندوز شما خراب است، ترجیحاً ویندوز 10 از وبسایت soft98 دانلود و نصب نمایید. (یا اگر حتماً ویندوز 7 میخواهید باز هم از soft98 دانلود نمایید) درود بنده ویندوز امو از Soft98 دانلود کردم و موقعی که Play رو میزنم بازی اجرا نمیشه و مجبورم برم تویه Task manager و بازی رو متوقف کنم همچنین در بازی به مدت چند ثانیه فریز میشم و صفحه سیاه میشه هیچ مودی هم ندارم و از Ag5.ir دانلود کردم ویندوز: 7 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
WhalteR ارسال شده در May 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 5 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: ترجیحاً همهی مود های خود را حذف کنید و از یک بازی دست نخورده استفاده نمایید، از آنجا که گفتید به تازگی ویندوز عوض کردید این امکان هم وجود داره که نسخه ویندوز شما خراب است، ترجیحاً ویندوز 10 از وبسایت soft98 دانلود و نصب نمایید. (یا اگر حتماً ویندوز 7 میخواهید باز هم از soft98 دانلود نمایید) دقیقا ۳ تا نسخه ویندوز عوض کردم از همین سایت و از ag5.ir کامل بازیو ریختم ولی خب هنوز با همون ارور مواجه میشم (درایور ها هم همه اوکیه). @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه
Suvastika ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 مال منم مپ سیاه بود کلا مپ هیچ جارو نشون نمیداد نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در 5 ساعت قبل، RoBerT گفته است: درود بنده ویندوز امو از Soft98 دانلود کردم و موقعی که Play رو میزنم بازی اجرا نمیشه و مجبورم برم تویه Task manager و بازی رو متوقف کنم همچنین در بازی به مدت چند ثانیه فریز میشم و صفحه سیاه میشه هیچ مودی هم ندارم و از Ag5.ir دانلود کردم ویندوز: 7 طبق یکی از گزارشات بازیکنان، گاهی اوقات بازی در ویندوز 7 دیر اجرا میشه، بعد از زدن دکمه Play باید 60ثانیه صبر کنید تا باز بشه و گاهی اوقات با End Task کردن بازی از Task Manager بعدش درست میشه. لازم به ذکر هست که زمانی که ویندوز جدید نصب کردید برنامه Driver Booster را دانلود و نصب کنید و تمامی درایور های خود را آپدیت کنید. در 57 دقیقه قبل، WhalteR گفته است: دقیقا ۳ تا نسخه ویندوز عوض کردم از همین سایت و از ag5.ir کامل بازیو ریختم ولی خب هنوز با همون ارور مواجه میشم (درایور ها هم همه اوکیه). @ArSaCiA لطفاً فیلم ارائه بدید. نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 در ۱ ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: طبق یکی از گزارشات بازیکنان، گاهی اوقات بازی در ویندوز 7 دیر اجرا میشه، بعد از زدن دکمه Play باید 60ثانیه صبر کنید تا باز بشه و گاهی اوقات با End Task کردن بازی از Task Manager بعدش درست میشه. لازم به ذکر هست که زمانی که ویندوز جدید نصب کردید برنامه Driver Booster را دانلود و نصب کنید و تمامی درایور های خود را آپدیت کنید. لطفاً فیلم ارائه بدید. مشکل @WhalteR رفع شد ولی مشکل بنده هنوز پاربرجاست پ.ن: در بازی چند ثانیه فریز میشم و صفحه سیاه میشه و تا ری استارت نکنم درست نمیشه (در ویندوز قبلی این مشکل وجود نداشت) نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 11 ساعت قبل، RoBerT گفته است: مشکل @WhalteR رفع شد ولی مشکل بنده هنوز پاربرجاست پ.ن: در بازی چند ثانیه فریز میشم و صفحه سیاه میشه و تا ری استارت نکنم درست نمیشه (در ویندوز قبلی این مشکل وجود نداشت) برنامه Driver Booster را دانلود نمایید و با استفاده از آن تمامی درایور های خود را بروزرسانی نمایید. در صورتی که باز هم این مشکل را داشتید از نسخه های قدیمی تر درایور سازگار با کارت گرافیکتان استفاده نمایید. این مشکل میتواند از هارد شما هم باشد، البته خود بازی یک مشکل دارد که باعث میشود گاهی اوقات بازی برای همیشه فریز شود که این مشکل در AG:SAMP نسخه ویندوز حل شده است، میتوانید تا انتشار آن هم کمی صبر کنید در صورتی که موارد بالا پاسخگو نبود. نقل قول لینک به دیدگاه
Chernobyl ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 در 2 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: برنامه Driver Booster را دانلود نمایید و با استفاده از آن تمامی درایور های خود را بروزرسانی نمایید. در صورتی که باز هم این مشکل را داشتید از نسخه های قدیمی تر درایور سازگار با کارت گرافیکتان استفاده نمایید. این مشکل میتواند از هارد شما هم باشد، البته خود بازی یک مشکل دارد که باعث میشود گاهی اوقات بازی برای همیشه فریز شود که این مشکل در AG:SAMP نسخه ویندوز حل شده است، میتوانید تا انتشار آن هم کمی صبر کنید در صورتی که موارد بالا پاسخگو نبود. درود امروز با Driver booster درایور هامو اپدیت کردم و این مشکل تا الان حل شده. نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.