Slap ارسال شده در May 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان عزیز یه چیزی به چشمم خورد گفتم بیام تاپیکشو بزنم اینکه ما حتی تو ارساکیا هم داریم رییس ها و اینایی که میگن برو به اون بگو برو به این بگو : داستان شروع میشود: کوتولکی به اسم مهران هنگامی که لول 25 اش را میگیرد تصمیم میگیرد تا به تیم استف ملحق بشود او پس از کلی تلاش پیش عمو احسان رفته و از او 3 عدد تیک تست میگیرد. او پس از گذشت 2 هفته با سختی های زیاد و دشوار و کتلت شدن های متوالی توانست تا تست هارا پاس کند. سپس تصمیم گرفت تا به سرپرست هلپر ها بگوید تا به او یک عدد makehelper بدهد. عمو احسان به او گفت که : برو صبح روز بعد بیا کوتولک بی درنگ قبول کرد و رفت خوابید. صبح روز بعد که بیدار شد تا امد پشت سیستم عمو احسان افلاین شد و به کوتولک گفت که دیگه دیره برو به اقا ماتریکس بگو تا به شما کوتولک هلپر بدهد. کوتولک زنگ زد به اقا ماتریکس و اقا ماتریکس هم با کمال میل قبول کرد. ساعاتی گذشت.... کوتولک دوباره خواست که بگوید ولی دید اقا ماتریکس خواب است. تصمیم گرفت تا به یک ادمین دیگر درخواست کمک کند اقایه ابول به او گفت که : برو به دریمر بگو. کوتولک رفت که به اقای دریمر بگوید اما او یا Busy بود یا تا از Busy در میامد AFK میشد. کوتولک 2 ساعت صبر کرد و هنوز دریمر AFK بود و در ان لحظات عمو احسان به او گفت که : برو به دریمر بگو. سپس کوتولک تصمیم گرفت تا از دنیا لفت بدهد و به ماتریکس پناه ببرد. (اون ماتریکسو نمیگما ماتریکسه مثلثی رو میگم) تا پست منطقیه دیگر بدرود! موفق باشید. اینم بگم که به هیشکی قصد بی احترامی نداشتم فقط جنبه ی فان بود. ادمینای گل : و بقیه... @Markeloff Matrix @DrEaMeR Abol ویرایش شده May 26, 2023 توسط RealMehranTV نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در May 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 شاید باورت نشه کوتولک ولی واقعا نیاز به چک کردن همه چی داره و یکم زمان میبره و فقط مسئولین هلپر/لیدر میتونن پاسخگو باشن ریپورت ک میدید ما ادمینا فقط به مسئولین خبر میدیم که چک کنن نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در May 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2023 در هم اکنون، iAmirAbbas گفته است: شاید باورت نشه کوتولک ولی واقعا نیاز به چک کردن همه چی داره و یکم زمان میبره و فقط مسئولین هلپر/لیدر میتونن پاسخگو باشن ریپورت ک میدید ما ادمینا فقط به مسئولین خبر میدیم که چک کنن میدونم عزیزم نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThoMsoN ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 هعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 صحیح نقل قول #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 الان هلپری دیگه نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۷ در 03:58، ThoMsoN گفته است: هعی بلی هعب در در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 02:09، iAmiRh گفته است: صحیح منطقیه در 18 ساعت قبل، Aboll گفته است: الان هلپری دیگه خداروشکر الحمد الله اونم 3 ساعت پیگیر بودم براش نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 دمتم گرم نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 من یک ماه هست سر دیز هام همش دارم دست به دست میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 این داستانه کسی که صلاحیت داره ولی نمیخوان بیارنش نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 03:27، IRevenge گفته است: دمتم گرم مخلصیم در در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 05:22، iAdwin گفته است: من یک ماه هست سر دیز هام همش دارم دست به دست میشم هعی اخرش هم نمیدن بهت در 15 دقیقه قبل، SaLiOne گفته است: این داستانه کسی که صلاحیت داره ولی نمیخوان بیارنش حق نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOREN ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 داش نرو تو ماتریکس(منظورم اون ماتریکس مثلثه اس) من رفتم هیچ کی نبود برگشتم نقل قول .Wer strahlen will wie die Sonne, muss brennen wie die Sonne A.H لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 استعداد هامون دارن حیف میشن نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.