SuperMaN ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: شما میتوانید از پشت دیوار از ATM, Drink و دستگاه های GYM استفاده کنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/bandicam_2023-05-23_18-48-58-714_c9rt.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): طبق فیلم عمل کنید End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 فیلم برای من قابل پخش نیست. (اندرویدم) میتونید عکس یا به صورت دیگه ای فیلم تهیه کنید؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 در 45 دقیقه قبل، Farab گفته است: فیلم برای من قابل پخش نیست. (اندرویدم) میتونید عکس یا به صورت دیگه ای فیلم تهیه کنید؟ فیلم پخش آنلاینش مشکل داره دانلود کنید اوکی میشه فکر کنم اگه نشد عکس میدم End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2023 در 9 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: فیلم پخش آنلاینش مشکل داره دانلود کنید اوکی میشه فکر کنم اگه نشد عکس میدم دانلود کردم بازم نشد به صورت Mp3 پخش کرد ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2023 در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: دانلود کردم بازم نشد به صورت Mp3 پخش کرد https://uupload.ir/view/avc_bandicam_2023-05-23_18-48-58-714_rvvl.mp4/ 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2023 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، SuperMaN گفته است: https://uupload.ir/view/avc_bandicam_2023-05-23_18-48-58-714_rvvl.mp4/ اگر بشه بردش جایی که پشتش دیوار نباشه که پلیر بتونه روش وایسه یا از دیوار دورش کرد بهتره چون برای این ها یک Range تایین شده که توی اون محیط میتونن از این CMD استفاده کنن میشه این Range رو فقط کمترش کرد - وسایل ورزشی چطور میشه؟ ویرایش شده May 24, 2023 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 5, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 @SuperMaN با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد +انتقال یافت ecedf96040cf2ad8c8ed33b7d37ca9cf12159e7f ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @SuperMaN نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 4 دقیقه قبل، Toofan گفته است: @SuperMaN نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Fayez ارسال نام حساب کاربری میبایست از طرف فرد گزارش دهنده باشد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 کاربر در تاپیک زیر اعلام کرد: جوایز به اکانت superman واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده