Poyzow ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام. طبق اموزش باید موزیک رو تو یواپلود اپلود کنی و لینکشو برداری و داخل ماشین با cmd [carradio enterurl link/] باید قرار بدی تا موزیک پخش بشه این کارو توی لانچر پیسی انجام بدیم کاملا سالمه و پخش میشه ولی در لانچر اندروید به هیچ وجه پخش نمیشه موزیک و این مشکل برای تمام افرادیه که با لانچر اندروید پلی میدن ((یعنی اینطور بگم که نه صدای بوم باکس و نه صدای اهنگی ک خودمون گزاشتیم پخش نمیشه .)) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با وارد شدن به لانچر ارساکیا اندروید و گزاشتن اهنگ در ماشین @ArSaCiA ویرایش شده May 23, 2023 توسط Poyzow .. نقل قول 24:59 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 درود. طبق تست های انجام شده مثل اینکه لینک های کوتاهی که علامت "-" ندارند کار میکنند، این مورد بررسی خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 در 4 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: درود. طبق تست های انجام شده مثل اینکه لینک های کوتاهی که علامت "-" ندارند کار میکنند، این مورد بررسی خواهد شد. اگه از یواپلود لینک آهنگ روی ماشین قرار بدید همه چی اوکیه فقط آهنگ پخش نمیشه و /carradio 2 و چندتا دیگه از رادیو ها هم همینطور هستند باگ بازیه من وقتی با AG.SAMP میام carradio 2 برام پخش نمیشه ولی وقتی با Samp اندروید بدون لانچر میام، carradio 2 برام پخش میشه پس نتیجه میگیریم که سیستم carradio برای AG.SAMP نیاز به اصلاحات داره همچنین Boombax ها صداش برام نمیاد همین پَیشب بود شما خودتم بودی @ArSaCiA که ادمینا جشن گرفته بودن، برای من صدایی پخش نمیشد خودم وقتی میخواهم آهنگ لینک کنم، از یه بات لینک آماده میگیرم که تو AG.SAMP هم پخش میشه به نظرم لینک آهنگ در AG.SAMP نیاز به اصلاحات داره.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 27 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 درود. این باگ باید در آخرین نسخه (1.1.0.4) برطرف شده باشد. لطفاً تست فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.