AliExpert ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 سلام بیش از یک ساعت هست که من با این مشکل مواجه هستم سیستمم هم ریستارت دادم با دو تا نت چک کردم ولی نمیتونم بیام تو سرور لینک به دیدگاه
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در May 19, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 با سلام ، متاسفانه سرور از دسترس خارج شده لطفا منتظر بمانید 1 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه
WaR ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 بله ما هم همین تور شده ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه
Cocaine ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در هم اکنون، Toofan گفته است: سرور از دسترس خارج شده جالبه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه
Mahdi1mmmmm ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 تا کی اینجوریه :My account لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 فعلا یکم نقاشی بکش تا درست شه 3 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
SuperMaN ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 تاپیک به اون خوبی رو کی هاید کرد قدیما هم سرور آف میشد همه میچپیدن تو فروم تاپیکا هم هاید نمیشد End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 تازه گرم شده بودیم لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 تاپیکم هاید شد؟ منطقیه ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Semtex ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 ران نشده هنوز؟ لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در هم اکنون، CalaCe گفته است: تاپیکم هاید شد؟ منطقیه این اخطار اخره که میگن برین بخوابین دفعه بعدی کلا فرمو میبندن لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 9 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: تاپیک به اون خوبی رو کی هاید کرد قدیما هم سرور آف میشد همه میچپیدن تو فروم تاپیکا هم هاید نمیشد همه چی قدیمیش قشنگه! ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
MmdKabir ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 9 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: قدیما هم سرور آف میشد همه میچپیدن تو فروم تاپیکا هم هاید نمیشد حکومت دیکتاتوری "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه
LordMeysam ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در هم اکنون، MmdKabir گفته است: حکومت دیکتاتوری لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 2 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: این اخطار اخره که میگن برین بخوابین دفعه بعدی کلا فرمو میبندن هعب تاپیک به اون خوبی ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در May 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 نتیجه میگیریم پارتی من بیشتره لینک به دیدگاه
MmdKabir ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 3 دقیقه قبل، HeyCheFazeSangini گفته است: نتیجه میگیریم پارتی من بیشتره اینم یکم شلوغ شه میبندنش "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه
LoverBoy ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 3 دقیقه قبل، HeyCheFazeSangini گفته است: نتیجه میگیریم پارتی من بیشتره گردن منم کلفت تره!! آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه
Jonesyy ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 میشه لطفاً بعد از این پیام، یک مدتی رو مشخص کنید تا پلیر ها تکلیفشون مشخص بشه؟ تاپیک رو هم قفل کنید... @Toofan @ArSaCiA به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه
Rutten ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheMasTeR گفته است: فعلا یکم نقاشی بکش تا درست شه • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 سرور درست شده بیاید خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
mazhar ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 و اما وی دارم دینی میخونم لینک به دیدگاه
Rutten ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 2 دقیقه قبل، Jonesyy گفته است: میشه لطفاً بعد از این پیام، یک مدتی رو مشخص کنید تا پلیر ها تکلیفشون مشخص بشه؟ تاپیک رو هم قفل کنید... @Toofan @ArSaCiA • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 با عرض پوزش بابت مشکل پیش آمده برای سرور، در حال حاضر سرور قابل دسترسی میباشد. Meeting هایی که برگزار نشدند در اسرع وقت برگزار خواهند شد بنابراین تاپیک اطلاعیه اقلیت خود را بررسی و دنبال نمایید. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده