aqaahmad ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام ادمین مربوطه منو بن کرده به دلیل Cheat و به گفته ایشون من TP hack استفاده کردم در حالی که شما زمانی که در زندان هستید و با RakSamp آنلاین هستید بعد از زندان در اومدن با دستور !Spawn به خونه خود ریسپاون می شوید و ایشون فکر کرده من TP Hack استفاده کردم و بن کرده هر چقدرم به ایشون توضیح دادم مثل اینکه نمیخوان متوجه شن درخواست آنبن دارم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در May 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @aqaahmad شکایت شما در حال بررسی می باشد، همچنین از ادمین عزیز درخواست می شود تا حداکثر 24 ساعت مدارک خود را ارسال فرمایند. @BeYoNDeR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 شکایت شما رد شد.دلیل: متاسفانه شما از Teleport Hack استفاده کردید و موجب نقض قانون ذیل شدید: در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، ArSaCiA گفته است: تقلب (Cheats): شما مجاز به استفاده از آنها و یا حتی داشتن آنها در سیستم خود نیستید. (مجازات: 30 روز محرومیت) • بسته شد• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده