Slap ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 سلام به تمامی شما عزیزانی که وقتتونو میزارید و این مطلب رو میخونید ولی اومدم براتون یه مشت ضرب المثل بگم بریم شروع کنیم : از تو عباسی , از من رقاصی ادم گدا این همه ادا؟ روزی افتاده دست قوزی زن راضی مرد قاضی گور *در قاضی صنار بده اش به همین خیال باش طرف از بی کفنی زنده است هر کی گفت نون و پنیر تو سرت را بگذار و بمیر هکر امم نه چیز همه را برق میگیرد ما را چراغ موشی اونموقع که به لواشک میگفتن لاش تشک من لا* *** بود دیگه بیشتر از این بگم بن میشم بهتره که همینجا این داستان کثیفو تموم کنیم. موفق باشید راب هاتون وین شه سلامت باشید خدانگهدار. شما حرفی ندارین؟ @BedlessFighter @iSpicy @MmdKabir @TheMasTeR @Dani @DarKCrowN @Syd @AdmBoT @LastSerenade همه نظر بدین ها اونایی هم که تگ نشدن حال تگ نداشتم ببخشید کلی ارزو کردم واستون 1 2 نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 در هم اکنون، RealMehranTV گفته است: سلام به تمامی شما عزیزانی که وقتتونو میزارید و این مطلب رو میخونید ولی اومدم براتون یه مشت ضرب المثل بگم بریم شروع کنیم : از تو عباسی , از من رقاصی ادم گدا این همه ادا؟ روزی افتاده دست قوزی زن راضی مرد قاضی گور *در قاضی صنار بده اش به همین خیال باش طرف از بی کفنی زنده است هر کی گفت نون و پنیر تو سرت را بگذار و بمیر هکر امم نه چیز همه را برق میگیرد ما را چراغ موشی اونموقع که به لواشک میگفتن لاش تشک من لا* *** بود دیگه بیشتر از این بگم بن میشم بهتره که همینجا این داستان کثیفو تموم کنیم. موفق باشید راب هاتون وین شه سلامت باشید خدانگهدار. شما حرفی ندارین؟ @BedlessFighter @iSpicy @MmdKabir @TheMasTeR @Dani @DarKCrowN @Syd @AdmBoT @LastSerenade همه نظر بدین ها اونایی هم که تگ نشدن حال تگ نداشتم ببخشید کلی ارزو کردم واستون عالی نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 در 45 دقیقه قبل، RealMehranTV گفته است: سلام به تمامی شما عزیزانی که وقتتونو میزارید و این مطلب رو میخونید ولی اومدم براتون یه مشت ضرب المثل بگم بریم شروع کنیم : از تو عباسی , از من رقاصی ادم گدا این همه ادا؟ روزی افتاده دست قوزی زن راضی مرد قاضی گور *در قاضی صنار بده اش به همین خیال باش طرف از بی کفنی زنده است هر کی گفت نون و پنیر تو سرت را بگذار و بمیر هکر امم نه چیز همه را برق میگیرد ما را چراغ موشی اونموقع که به لواشک میگفتن لاش تشک من لا* *** بود دیگه بیشتر از این بگم بن میشم بهتره که همینجا این داستان کثیفو تموم کنیم. موفق باشید راب هاتون وین شه سلامت باشید خدانگهدار. شما حرفی ندارین؟ @BedlessFighter @iSpicy @MmdKabir @TheMasTeR @Dani @DarKCrowN @Syd @AdmBoT @LastSerenade همه نظر بدین ها اونایی هم که تگ نشدن حال تگ نداشتم ببخشید کلی ارزو کردم واستون داش خیالت راحت درو باز کن بارش نازل کن اگه به بن باشه من با اون دیوان شعر باید بن آی پی از فروم میشدم نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 در 49 دقیقه قبل، RealMehranTV گفته است: راب هاتون وین شه تشکر نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 در هم اکنون، Scorpro گفته است: داش خیالت راحت درو باز کن بارش نازل کن اگه به بن باشه من با اون دیوان شعر باید بن آی پی از فروم میشدم نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdKabir ارسال شده در May 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14, 2023 در 57 دقیقه قبل، RealMehranTV گفته است: سلام به تمامی شما عزیزانی که وقتتونو میزارید و این مطلب رو میخونید ولی اومدم براتون یه مشت ضرب المثل بگم بریم شروع کنیم : از تو عباسی , از من رقاصی ادم گدا این همه ادا؟ روزی افتاده دست قوزی زن راضی مرد قاضی گور *در قاضی صنار بده اش به همین خیال باش طرف از بی کفنی زنده است هر کی گفت نون و پنیر تو سرت را بگذار و بمیر هکر امم نه چیز همه را برق میگیرد ما را چراغ موشی اونموقع که به لواشک میگفتن لاش تشک من لا* *** بود دیگه بیشتر از این بگم بن میشم بهتره که همینجا این داستان کثیفو تموم کنیم. موفق باشید راب هاتون وین شه سلامت باشید خدانگهدار. شما حرفی ندارین؟ @BedlessFighter @iSpicy @MmdKabir @TheMasTeR @Dani @DarKCrowN @Syd @AdmBoT @LastSerenade همه نظر بدین ها اونایی هم که تگ نشدن حال تگ نداشتم ببخشید کلی ارزو کردم واستون عالی نقل قول "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۵ در 00:35، RealMehranTV گفته است: سلام به تمامی شما عزیزانی که وقتتونو میزارید و این مطلب رو میخونید ولی اومدم براتون یه مشت ضرب المثل بگم بریم شروع کنیم : از تو عباسی , از من رقاصی ادم گدا این همه ادا؟ روزی افتاده دست قوزی زن راضی مرد قاضی گور *در قاضی صنار بده اش به همین خیال باش طرف از بی کفنی زنده است هر کی گفت نون و پنیر تو سرت را بگذار و بمیر هکر امم نه چیز همه را برق میگیرد ما را چراغ موشی اونموقع که به لواشک میگفتن لاش تشک من لا* *** بود دیگه بیشتر از این بگم بن میشم بهتره که همینجا این داستان کثیفو تموم کنیم. موفق باشید راب هاتون وین شه سلامت باشید خدانگهدار. شما حرفی ندارین؟ @BedlessFighter @iSpicy @MmdKabir @TheMasTeR @Dani @DarKCrowN @Syd @AdmBoT @LastSerenade همه نظر بدین ها اونایی هم که تگ نشدن حال تگ نداشتم ببخشید کلی ارزو کردم واستون عالـی موفـق باشــی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 14:32، Amirlor گفته است: عالـی موفـق باشــی سلامت و سربلند باشی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.