ijoker ارسال شده در May 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2023 باسلام خدمت شما. من یکی از بازیکنان سرورتون هستم که با کامپیوتر بازی می کنم و برای اینکه بتونم در سرور صحبت کنم لانچر رو دانلود و نصب کردم. الان که می خواهم از طریق لانچر وارد سرور شوم هنگ میکنه، اینطوره که وقتی play رو میزنم صفحه ی اول بازی باز میشه و موقع ای که پنچره مربوط به وارد کردن رمز باز شود بازی هنگ می کند و دیگر از حالت هنگ بیرون نمی رود. لطفا بهم کمک کنید اگه چیزی می دونید بهم بگید. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه
AMIRALl ارسال شده در May 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 مطمعنید که مشکل از خوده سیستمتون نیست؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در May 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 15, 2023 بله مطمعنم جدیدا یه ارور جدید میده : --------------------------- Crash shodim --------------------------- Bazi crash shod. Pushe Logs dar pushe AGSAL dar mahale nasbe bazietan ra feshorde konid va dar forum ersal konid ta moshkele shoma barresi shavad. --------------------------- OK --------------------------- نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۲ در 18:14، mr18gfo گفته است: باسلام خدمت شما. من یکی از بازیکنان سرورتون هستم که با کامپیوتر بازی می کنم و برای اینکه بتونم در سرور صحبت کنم لانچر رو دانلود و نصب کردم. الان که می خواهم از طریق لانچر وارد سرور شوم هنگ میکنه، اینطوره که وقتی play رو میزنم صفحه ی اول بازی باز میشه و موقع ای که پنچره مربوط به وارد کردن رمز باز شود بازی هنگ می کند و دیگر از حالت هنگ بیرون نمی رود. لطفا بهم کمک کنید اگه چیزی می دونید بهم بگید. ممنون درود اول فیلمی تهیه کنید در این مورد دوم فایل کرش شده رو اپلود کنید به محل نصب بازیتون برید > پوشه AGSAL https://uupload.ir/view/bandicam_2023-05-16_04-18-26-219_plcv.jpg اون پوشه رو فشرده کنید و در همین تایپیک ارسال کنین و صبر کنین تا مشکلتون از طرف موسس سرور برسی بشه تا اون موقع هم میتونین با نسخه اندروید مشغول به بازی کردن بشید بدرود @ArSaCiA نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در May 16, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در 16 ساعت قبل، mr18gfo گفته است: بله مطمعنم جدیدا یه ارور جدید میده : --------------------------- Crash shodim --------------------------- Bazi crash shod. Pushe Logs dar pushe AGSAL dar mahale nasbe bazietan ra feshorde konid va dar forum ersal konid ta moshkele shoma barresi shavad. --------------------------- OK --------------------------- پوشه لاگ رو محبت کنید نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در May 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2023 در 1 دقیقه قبل، Toofan گفته است: پوشه لاگ رو محبت کنید طوفان داداش جدیدا متوجه یه چیزی شدم اونم اینه که توی فایل لاگ سریال نامبر و ایدنتیفایر قطعات رو مینویسه بنظرت ایمنه؟ نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در May 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 12:13، Toofan گفته است: پوشه لاگ رو محبت کنید چطور بفرستم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
AMIRALl ارسال شده در May 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 12:17، RealMehranTV گفته است: طوفان داداش جدیدا متوجه یه چیزی شدم اونم اینه که توی فایل لاگ سریال نامبر و ایدنتیفایر قطعات رو مینویسه بنظرت ایمنه؟ اره نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.