MoeinHmd ارسال شده در December 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام، من اکانتو گذاشته بودم تایم زندانش بره، یهو اومدم دیدم بن شدم اونم بخاطر چیت، من که اصلا چیت نمیزنم، چرا؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ghostman ارسال شده در December 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2017 مدارک برای مدیریت ارسال شد. با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoeinHmd ارسال شده در December 28, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2017 نه من واقعا میخوام بدونم چه چیتی زدم!!!!!!!! اگه میشه مدارکشو همینجا بفرستین عزیز @ghostman لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در December 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2017 با سلام. شکایت رد شد. بنا به مدارک ارائه شده ی ادمین، بن شما صحیح بوده اما به دلایل زیر شما Unban میشوید: بنا به مدرک ارائه شده ی ادمین شما به گونه ای باگ شده بودید که هنگام Spec شدن از یک Jail به Jail دیگر میرفتید، در واقع شما باگ شده و در Jail پشت سر هم Spawn میشدید پس حق بدید، اشتباه از طرف هر شخصی ممکن بوده. موفق و پیروز باشی. بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده