nilu ارسال شده در December 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام... من در خانه ی اجاره ای چهار راه در حال اسلیپ بودم. حدوده یک ساعت و نیم بعد که به پی سی مراجعه کردم دو ساعت ادمین جیل توسط ادمین رومل خورده بودم. هیچ نظری ندارم که چرا به زندان افتادم و هیچ کار خلاف قوانین هم انجام ندادم. با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در December 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2017 با سلام. ادمین مورد نظر 24 ساعت حق دفاع از خود را دارا هستند. 1 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در December 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2017 با سلام. بنا به این دلیل که Admin جوابی نداد، شکایت پذیرفته شد(ادمین هشدار دریافت خواهد کرد). بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده