Brix ارسال شده در January 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: سو استفاده از رنک و رسپاون الکی و وقتی اونت اورجی گفته بک بده اشون بی خودی رسپاون میدن • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک اول فیلم: http://s6.picofile.com/file/8284372026/gta_sa_2017_01_25_14_32_32_462.mp4.html مدرک دوم عکس : مدرک سوم عکس: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyCaGe ارسال شده در February 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2017 دوسته عزیز من به اشتباه مرتکب شدم و به جای کسی دیگه به اشتباه Respawn دادم و بعد با ماشین پیشه شما اومدم که شما نیامدید @Brix لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brix ارسال شده در February 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2017 با سلام من شکایتم را پس میگیرم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 2, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2017 با سلام. Respawn مکرر بدون دلیل ایراد دارد نه یک بار. بسته شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده