iLilPeep ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 جهت دانلود فول آلبوم: کلیک کنید 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 در 26 دقیقه قبل، iLilPeep گفته است: جهت دانلود فول آلبوم: کلیک کنید ممنون 1 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
momomamad ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 چرا غیرقانونی گوش میدید هنرمند انقدر زحمت کشیده شما فن نیستید که دشمنید . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در April 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 فوق العادست @Iliya نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در April 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 04:15، DeaTShoT گفته است: ممنون در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 13:47، momomamad گفته است: چرا غیرقانونی گوش میدید هنرمند انقدر زحمت کشیده شما فن نیستید که دشمنید . بعضی از دوستان دسترسی به پلتفرم های فیلتر شده ندارن و اگه شما دسترسی داری میتونی هم از پلتفرم های مختلف گوش بدی هم دانلود کنی طرز فکرتو عوض کن دوست عزیز ویرایش شده April 29, 2023 توسط iLilPeep نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در April 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 15:36، OddiN گفته است: فوق العادست @Iliya اره خیلی خفنه نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در April 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 03:49، iLilPeep گفته است: جهت دانلود فول آلبوم: کلیک کنید چقدر خفن بود این البومش مخصوصا Vaveyla و Baba bah bah و Moji نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 13:47، momomamad گفته است: چرا غیرقانونی گوش میدید هنرمند انقدر زحمت کشیده شما فن نیستید که دشمنید . در در ۱۴۰۲/۲/۹ در 14:51، iLilPeep گفته است: بعضی از دوستان دسترسی به پلتفرم های فیلتر شده ندارن و اگه شما دسترسی داری میتونی هم از پلتفرم های مختلف گوش بدی هم دانلود کنی طرز فکرتو عوض کن دوست عزیز دسترسی برا همه بازه: Listen to Amadebash, an album by Asli Stream on #SoundCloud ویرایش شده May 3, 2023 توسط Arshiyam 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در May 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۱۳ در 14:58، Arshiyam گفته است: دسترسی برا همه بازه: Listen to Amadebash, an album by Asli Stream on #SoundCloud مرسی عزیزم با اینکارت تمام تحریمای سایت ساند کلود از روی کروم و اینترنت بنده برداشتی و الان میتونم گوش کنم , عزیز میگم سایت برای بنده took too long to respond. هست! نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در 5 ساعت قبل، iLilPeep گفته است: مرسی عزیزم با اینکارت تمام تحریمای سایت ساند کلود از روی کروم و اینترنت بنده برداشتی و الان میتونم گوش کنم , عزیز میگم سایت برای بنده took too long to respond. هست! والا من با نت همراه و ایرانسل که میرم فیلتر نیست نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 03:49، iLilPeep گفته است: جهت دانلود فول آلبوم: کلیک کنید Vaveyla + Moji + Nistametoon = ویرایش شده May 19, 2023 توسط AmirMahdi Typo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۸ در 13:47، momomamad گفته است: چرا غیرقانونی گوش میدید هنرمند انقدر زحمت کشیده شما فن نیستید که دشمنید . اگه پول VPN و پریمیوم اسپاتیفای و کلی چیز دیگه به ریال بود چرا که نه بعد تو میتونی بری اسپاتیفای ؟ یوتیوب؟ تیدال؟ (SoundCloud به طور رسمی آپلود نشده و خیلی جاها هم اعلام شده بود که درآمد خاصی نداره برای هنرمند) من یکی که تلگرام به زور پروکسی واسم میاره اگه همه چی درست شد یدمم نمیاد اسپاتیفای داشته باشم و از اونجا گوش بدم نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در May 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2023 عالی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در May 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۹ در 20:23، iMahDi گفته است: اگه پول VPN و پریمیوم اسپاتیفای و کلی چیز دیگه به ریال بود چرا که نه بعد تو میتونی بری اسپاتیفای ؟ یوتیوب؟ تیدال؟ (SoundCloud به طور رسمی آپلود نشده و خیلی جاها هم اعلام شده بود که درآمد خاصی نداره برای هنرمند) من یکی که تلگرام به زور پروکسی واسم میاره اگه همه چی درست شد یدمم نمیاد اسپاتیفای داشته باشم و از اونجا گوش بدم حرف دلم زدی مرسی 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۲/۲۹ در 20:23، iMahDi گفته است: اگه پول VPN و پریمیوم اسپاتیفای و کلی چیز دیگه به ریال بود چرا که نه بعد تو میتونی بری اسپاتیفای ؟ یوتیوب؟ تیدال؟ (SoundCloud به طور رسمی آپلود نشده و خیلی جاها هم اعلام شده بود که درآمد خاصی نداره برای هنرمند) من یکی که تلگرام به زور پروکسی واسم میاره اگه همه چی درست شد یدمم نمیاد اسپاتیفای داشته باشم و از اونجا گوش بدم به من ربطی نداره که از کجا گوش میدی میتونی یه اد ببینی بعد بری سراغ موزیک (با ایپی ایران هم که هر ۱۰تا موزیک یه اد هم نمیده) ساند کلاد هم که فیلتر نیست چه قبول کنی چه نکنی اینطوری گوش دادن دزدیه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 1 ساعت قبل، Sepehr گفته است: به من ربطی نداره که از کجا گوش میدی میتونی یه اد ببینی بعد بری سراغ موزیک (با ایپی ایران هم که هر ۱۰تا موزیک یه اد هم نمیده) ساند کلاد هم که فیلتر نیست چه قبول کنی چه نکنی اینطوری گوش دادن دزدیه من نه مشکلی با Adش دارم نه چیزی اسپاتیفای نمیتونم لاگین کنم و این مشکلش رو مخمه دوماً اینکه من دفاع نکردم از اینطور گوش دادن، من شده به زور هم میرم یوتیوب حداقل یه بار پلی بخوره ولی خودت اگه ایران باشی وضعیت کشورتو میدونی چیه نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در 34 دقیقه قبل، iMahDi گفته است: من نه مشکلی با Adش دارم نه چیزی اسپاتیفای نمیتونم لاگین کنم و این مشکلش رو مخمه دوماً اینکه من دفاع نکردم از اینطور گوش دادن، من شده به زور هم میرم یوتیوب حداقل یه بار پلی بخوره ولی خودت اگه ایران باشی وضعیت کشورتو میدونی چیه ساند کلاد دانلود کن با یه جیمیل راحت لاگین کن اد هم نمیده یبارم اهنگو گوش کنی بدون اینترنتم میشه گوش داد نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در June 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 15:23، Sepehr گفته است: ساند کلاد دانلود کن با یه جیمیل راحت لاگین کن اد هم نمیده یبارم اهنگو گوش کنی بدون اینترنتم میشه گوش داد میخای 100 بار دیگه بگیم ساند کلود روی اینترنت بنده فیلتره؟ نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 عالی نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnUglyPerson ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 Nistametoon گاد آلبوم خفنی بود نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 آلبومش عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 در ۱۴۰۲/۲/۸ در 14:47، momomamad گفته است: چرا غیرقانونی گوش میدید هنرمند انقدر زحمت کشیده شما فن نیستید که دشمنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 البومش گاد بود ناموسا نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.