Oogway ارسال شده در April 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون بعد از دیدن شکایت من گزارش تست دادند که من مزاحمت ایجاد کردم. پیام های ارسالی من در بازی را که مزاحمت ایجاد کردم ، رفتم جلوشا گرفتم و .. برای ادمین مربوط بفرستند • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در April 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2023 باسلام به شاکی مجدد پیگیر مدارک با ریز جزییات همراه با توضیحات برای سرپرست ارسال گردید. 1 ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در April 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2023 با سلام و احترام شکایت شما رد شدمدارک لیدر محترم از ایجاد مزاحمت های (فروم+بازی) شما کامل است. موفق باشید. بسته شد. 2 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده