AliExpert ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 با سلام و درود متاسفانه در نزدیک خانه ی ما موبایل آنتن نمیده و باید حتما از خانه دور شویم که بتوانیم تماس بگیریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 شما در زندگی واقعی مگه توی آسانسور یا در زیرزمین میرید آنتن دارید؟ باگ نیست ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 ساعت 5 صبح میخوای به کی زنگ بزنی عزیزم؟ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: شما در زندگی واقعی مگه توی آسانسور یا در زیرزمین میرید آنتن دارید؟ باگ نیست ولی فاراب خودمونیما، هرموقع حرف از Real شد، گفتید سرور RPG هست و هرموقع حرف از گیم شد، صحبت از Real میشه جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 و اونی که ۵ ساله در خونش آنتن نمیده و میدونست این باگ نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 بنظر نمیاد این باگ باشه Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 9 ساعت قبل، Farab گفته است: شما در زندگی واقعی مگه توی آسانسور یا در زیرزمین میرید آنتن دارید؟ باگ نیست عذر خواهی میکنم شما در عصر حجر که زندگی نمیکنید که در آسانسور یا زیر زمین آنتن نداشته باشید بله آنتن داریم مورد دوم هم اینکه سرور RPG هست اگر دقت بفرمایید. بعدشم خانه ی ما نه نزدیک زیر زمینه نه آسانسور ! در 6 ساعت قبل، Shayawn گفته است: ساعت 5 صبح میخوای به کی زنگ بزنی عزیزم؟ فکر کنم AmirScorpion لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 یه جا دیگه خونه بگیر :[ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 والا خونه ماهم بد آنتنه تازه اومدن آنتنشو تقویت کردن فکر نکنم باگه ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 آنتن آپارتمان و منزل مسکونیتان ضعیف است؟ کافیست با ما تماس بگیرید: [Call 123-1111/] جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 41 دقیقه قبل، 0STAD گفته است: یه جا دیگه خونه بگیر :[ مثل اون برنامه میمونه که میگن که اگه کسی مشکلی داره میتونه از ایران بره بیست میلیون ندادیم خونه که بریم عوضش کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 10 ساعت قبل، Shayawn گفته است: ساعت 5 صبح میخوای به کی زنگ بزنی عزیزم؟ به نکته قشنگی اشاره کردی در 46 دقیقه قبل، Sergeant گفته است: مثل اون برنامه میمونه که میگن که اگه کسی مشکلی داره میتونه از ایران بره بیست میلیون ندادیم خونه که بریم عوضش کنیم ۲۰ میل دادی خونه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 5 ساعت قبل، Sergeant گفته است: عذر خواهی میکنم شما در عصر حجر که زندگی نمیکنید که در آسانسور یا زیر زمین آنتن نداشته باشید بله آنتن داریم مورد دوم هم اینکه سرور RPG هست اگر دقت بفرمایید. بعدشم خانه ی ما نه نزدیک زیر زمینه نه آسانسور ! فکر کنم AmirScorpion اگه ۲ متر برید اونور تر پیش بینکو آنتن میاد و برای این چیز ها نیازی نیست تاپیک برای ریپورت باگ بزنید ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در April 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2023 در 5 ساعت قبل، Supervisor گفته است: آنتن آپارتمان و منزل مسکونیتان ضعیف است؟ کافیست با ما تماس بگیرید: [Call 123-1111/] داوش ارور میده No Service چجور بزنگم بهت؟ در 4 ساعت قبل، Sergeant گفته است: بیست میلیون ندادیم خونه که بریم عوضش کنیم جالبه اسم صاحب خانه با اسم شما یکی نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 در 9 ساعت قبل، Sergeant گفته است: بیست میلیون ندادیم خونه که بریم عوضش کنیم این هوسه مگه مال رضا اسکواد نیست؟ ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در April 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۳۱ در 22:50، Sergeant گفته است: مثل اون برنامه میمونه که میگن که اگه کسی مشکلی داره میتونه از ایران بره بیست میلیون ندادیم خونه که بریم عوضش کنیم داش کردن تو پاچت من با ۲۰ میل بهترین خونه richman رو برات در میاوردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در April 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2023 در هم اکنون، 0STAD گفته است: داش کردن تو پاچت من با ۲۰ میل بهترین خونه richman رو برات در میاوردم منتظرم 20 میل هم آمادست بده بیاد دادا کجایی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 27, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2023 مکانی که در آن هستید نقطه کور میباشد، به مکان دیگر بروید، این باگ نیست، نقطه کور آنتن موبایل در تمام دنیا و در این بازی وجود دارد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده