Cocaine ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ساب-لیدر: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: با سلام، ساب-لیدر تاکسی پریروز با من تماس گرفتن و گفتن بیام تست و من درجواب گفتم با گوشی هستم (اندروید Ag samp) اون روز به PC دسترسی نداشتم برای یکاری اومده بودم گفتم نمیتونم بیام تست چون با اندروید همش Time out میخوردم نمیتونستم برم تست، ۳ روز مهلت تست هست اما ایشون من رو رد کردن زدن عدم حضور برای تست. (لیدرش رفیقمونه خودش ساب-لیدر انتخاب نکرده اگر مجازاتی داشته باشه لیدر عزیزمون مجازات نشه) • مدارک (فیلم یا عکس): گزارش تست تاکسی 1 ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در April 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2023 با سلام و درود خدمت شما @Spid3R شکایت شما رد شد. نقل قول 1.از تایمی که درخواست عضویت شما تایید شده 8 روز گذشته. 2.سابلیدر با بنده هماهنگ بوده. 3.لیدر باید هرچه سریع تر درخواست های بعدی برسی نماید. ⃟⃟⃟موفق باشید. ⃟⃟⃟بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده