Fayez ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 با سلام در این چالش خوش شانس ترین اتفاقات یا چیز هایی که براتون اتفاق افتاده رو قرار دهید ببینیم کی شانسش بیشتره مثال من رفتم Quest سیب های نوروز و از اولین تلاش Dice سیب برام ظاهر شد شانس شما چطوره؟ @Robert @Jamaica @HamidCPT @Rasputin @Ryzen @FrozenThrone @Aone @AToMiX @DrNiNjA @VenTuRe @Mehrab نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 جز بدبختی و تلاش های مکرر چیزی نبود نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در 1 ساعت قبل، BraveGod گفته است: با سلام در این چالش خوش شانس ترین اتفاقات یا چیز هایی که براتون اتفاق افتاده رو قرار دهید ببینیم کی شانسش بیشتره مثال من رفتم Quest سیب های نوروز و از اولین تلاش Dice سیب برام ظاهر شد شانس شما چطوره؟ @Robert @Jamaica @HamidCPT @Rasputin @Ryzen @FrozenThrone @Aone @AToMiX @DrNiNjA @VenTuRe @Mehrab هی این شانسا به ما نیومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 اسم شما شمس الله میباشد؟ نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 8 ساعت قبل، Rasputin گفته است: اسم شما شمس الله میباشد؟ نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 9 ساعت قبل، Rasputin گفته است: اسم شما شمس الله میباشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 20 ساعت قبل، Rasputin گفته است: اسم شما شمس الله میباشد؟ اشتباه گرفتید خودتون داخل این تجارت ها خیلی شانس دارید ما مثل شما مشتری نمیگیریم همینم بزاری خوبه بخندیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 در 11 دقیقه قبل، BraveGod گفته است: اشتباه گرفتید خودتون داخل این تجارت ها خیلی شانس دارید ما مثل شما مشتری نمیگیریم همینم بزاری خوبه بخندیم این دورغا که میگی راسته؟ نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۱/۱۹ در 23:43، Rasputin گفته است: این دورغا که میگی راسته؟ ما فقط حرف حق را میزنیم این حرفه من نیست اینو همه میدونن @Olden بیا منو تایید کن علی رو تکذیب کن ویرایش شده April 10, 2023 توسط BraveGod 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در April 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2023 داشتم دیموت می شدم که @ArSaCiA نجاتم داد نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۱/۲۵ در 12:01، AdmBoT گفته است: داشتم دیموت می شدم که @ArSaCiA نجاتم داد اخرش دیموت شدی که ما اشتباه دیدیم در اومد خودمون بدشانس تر از همه هستیم که بای دادیم ویرایش شده April 15, 2023 توسط BraveGod نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.