FrozenThrone ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 (ویرایش شده) با سلام خدمت پلیر های عزیز این مجله هیچگونه موضوعی خاصی ندارد و فقط بیکاری و علاف بودن یک خبرنگار را نشان می دهد. همه چی ازینجا شروع شد: متاسفانه برخی چت ها به دلیل مهم بودن و گودرتمند بودن چت NR قابل پخش نیستند. بنابر بیکاری بیش از حد و گرفتن پوله مفت از فکشن،تصمیم گرفتم مث ......ها در اتوبانLV-LS ایستاده و با دستور wave 1 و hiker 2 ملت رو اغفال کنم و ازشون عکس بگیرم: شما موظف به دفاع از دسته ملایم (به ویژه اقلیت امدادگران) در همه حال هستید. اره دادا امنیت در دست مردان بی ادعا،گودرت پلیس گوووووووودرت مجدد پلیس،مردان شرور آرساکیا از دیدن خودروی پلیس در صد کیلومتری هم ترس دارند. این دوست عزیزمون گفت بنده ممنوع التصویر هستم به همین دلیل مجبور شدم سانسورشون کنم تا مشکلات سیاسی دامنگیرش نشه. این بنده خداعم وانتد داشت،تا اومدم عکس بگیرم کامی اومد بالاسرشبنده خدا گفت بیا دم مت دلیور تا متریالو بگیرم،کامی گفت خودم می برمت دلیور کنی بعدم میبرمت پارکینگ LSPD با لاکپشتم که کتاب میخونه رمان بخونی. نگاهت خیلی پاک و معصومه سید ژیلت گرون شده بمولا خودم در حاله تست نسخه Android امیدوارم از مجله بی محتوای ما لذت بردی باشید. گرچه هدف بنده لذت شما نبوده و 50k مفت پول مجله است تا درودی دیگر پایان ویرایش شده March 29, 2023 توسط FrozenThrone 1 3 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 7 دقیقه قبل، FrozenThrone گفته است: با سلام خدمت پلیر های عزیز این مجله هیچگونه موضوعی خاصی ندارد و فقط بیکاری و علاف بودن یک خبرنگار را نشان می دهد. همه چی ازینجا شروع شد: متاسفانه برخی چت ها به دلیل مهم بودن و گودرتمند بودن چت NR قابل پخش نیستند. بنابر بیکاری بیش از حد و گرفتن پوله مفت از فکشن،تصمیم گرفتم مث ......ها در اتوبانLV-LS ایستاده و با دستور wave 1 و hiker 2 ملت رو اغفال کنم و ازشون عکس بگیرم: شما موظف به دفاع از دسته ملایم (به ویژه اقلیت امدادگران) در همه حال هستید. اره دادا امنیت در دست مردان بی ادعا،گودرت پلیس گوووووووودرت مجدد پلیس،مردان شرور آرساکیا از دیدن خودروی پلیس در صد کیلومتری هم ترس دارند. این دوست عزیزمون گفت بنده ممنوع التصویر هستم به همین دلیل مجبور شدم سانسورشون کنم تا مشکلات سیاسی دامنگیرش نشه. این بنده خداعم وانتد داشت،تا اومدم عکس بگیرم کامی اومد بالاسرشبنده خدا گفت بیا دم مت دلیور تا متریالو بگیرم،کامی گفت خودم می برمت دلیور کنی بعدم میبرمت پارکینگ LSPD با لاکپشتم که کتاب میخونه رمان بخونی. نگاهت خیلی پاک و معصومه سید ژیلت گرون شده بمولا خودم در حاله تست نسخه Android امیدوارم از مجله بی محتوای ما لذت بردی باشید. گرچه هدف بنده لذت شما نبوده و 50k مفت پول مجله است تا درودی دیگر پایان هدف همه ی ما این است ای برادر بزرگوار مارو هم داشتی اغفال میکردی ولی نشد..? موفق و پیروز باشید... نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Evilmostafa ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 حاجی ناموصا چه سم هوایی درست کردی عالی بود عالییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Willirama ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 عه ما نفر اول بودیم خبر نداشتیم نقل قول ___________________________________________________________________________________________________________________________ My Friends ___________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 عکسای خفن و جذابی بود نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 عالی نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 نقاط قوت: عکسهای جذاب نقاط ضعف: نبود هیچ داستان مشخص [عکسها واقعا عالیه و میشد باهاش یک داستان عالی ساخت، یا میشد همین عکاس اتوبانی رو تبدیل به یک داستان کنید] غلط های املایی بیش از حد و استفاده ی بیش از حد از ادبیات محاوره ای، در فارسی "پوله شما" غلط هست و "پول شما" درست هست. متنهای کم که از نبود داستان مشخص نشات میگیره. با سپاس از زحمات شما، منتظر مجله های بعدی از جانب شما هستیم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در 20 ساعت قبل، FrozenThrone گفته است: امیدوارم از مجله بی محتوای ما لذت بردی باشید. گرچه هدف بنده لذت شما نبوده و 50k مفت پول مجله است مگه هدف از رفتن به NR جز پول چیه حاجی باور کن منم مجله زدم میخواستم پول بگیر اخرشم مجله تایید نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در March 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 30, 2023 در 6 ساعت قبل، BraveGod گفته است: مگه هدف از رفتن به NR جز پول چیه حاجی باور کن منم مجله زدم میخواستم پول بگیر اخرشم مجله تایید نشد متاسفانه باتلر این میتینگ نبود تا مجله رو تایید کنه و رکب خوردم در 6 ساعت قبل، Original گفته است: نقاط قوت: عکسهای جذاب نقاط ضعف: نبود هیچ داستان مشخص [عکسها واقعا عالیه و میشد باهاش یک داستان عالی ساخت، یا میشد همین عکاس اتوبانی رو تبدیل به یک داستان کنید] غلط های املایی بیش از حد و استفاده ی بیش از حد از ادبیات محاوره ای، در فارسی "پوله شما" غلط هست و "پول شما" درست هست. متنهای کم که از نبود داستان مشخص نشات میگیره. با سپاس از زحمات شما، منتظر مجله های بعدی از جانب شما هستیم اره دابش دسرت میگی در 11 ساعت قبل، SilentStorm گفته است: عه ما نفر اول بودیم خبر نداشتیم نه داوش به تو که رسید گفتم یه اسکرین از چتا هم بگیرم در در ۱۴۰۲/۱/۹ در 21:26، Jonesyy گفته است: هدف همه ی ما این است ای برادر بزرگوار مارو هم داشتی اغفال میکردی ولی نشد..? موفق و پیروز باشید... جاست فور مانی در 9 ساعت قبل، Rasputin گفته است: عالی در 9 ساعت قبل، Rogers گفته است: عکسای خفن و جذابی بود در 23 ساعت قبل، Evilmostafa گفته است: حاجی ناموصا چه سم هوایی درست کردی عالی بود عالییی بی دلیل فقط نقل کردم جهت آزار نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 این چی بود من دیدم .عالییی در در ۱۴۰۲/۱/۹ در 21:26، Jonesyy گفته است: شما موظف به دفاع از دسته ملایم (به ویژه اقلیت امدادگران) در همه حال هستید. اره دادا امنیت در دست مردان بی ادعا،گودرت پلیس از شاهکار های ممبر های کاپ نگو برام که فشاری میشم در در ۱۴۰۲/۱/۹ در 21:26، Jonesyy گفته است: این بنده خداعم وانتد داشت،تا اومدم عکس بگیرم کامی اومد بالاسرشبنده خدا گفت بیا دم مت دلیور تا متریالو بگیرم،کامی گفت خودم می برمت دلیور کنی بعدم میبرمت پارکینگ LSPD با لاکپشتم که کتاب میخونه رمان بخونی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۹ در 21:19، FrozenThrone گفته است: گرچه هدف بنده لذت شما نبوده و 50k مفت پول مجله است عالی بود نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 خوب بود نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در March 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 مرتیکه الاف نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 wanted دار چی میگه؟چقد خونسرد اگه از تایپ داستان خوشت نمیاد, یه پیشنهاد بهتر دارم. با همین سبک از همه رهگذران سوال بپرس بعد ازشون عکس بگیر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در April 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2023 سوتون در میاوردی هوا میکردی بهتر بود ولی خب خوبه اخر سر اعتراف کردی فقط برا پول اینو گذاشتی نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.