Chernobyl ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: کار نکردن دکمه جمع کردن پول (چینش دکمه ها به هم نریخته فقط مشت بزرگتر شده) سیاه شدن صفحه در هنگام راب زدن (دیتا Xenon) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): مشاهده - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در رکورد میتونید مشاهده کنید. @ArSaCiA ویرایش شده March 29, 2023 توسط Robert 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 7 ساعت قبل، Robert گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: کار نکردن دکمه جمع کردن پول (چینش دکمه ها به هم نریخته فقط مشت بزرگتر شده) سیاه شدن صفحه در هنگام راب زدن (دیتا Xenon) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): مشاهده - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در رکورد میتونید مشاهده کنید. @ArSaCiA خدا صبرت بده من که دیگه با اندروید راب نمیزنم ببخشید NG? امروز میخواستم راب بزنم به خیر گزشت کنسل شد @Sergeant لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 9 دقیقه قبل، BraveGod گفته است: خدا صبرت بده من که دیگه با اندروید راب نمیزنم ببخشید NG? امروز میخواستم راب بزنم به خیر گزشت کنسل شد @Sergeant با 2تا اکانت راب زدم با پیسی صفحه رو میدیدم با گوشی راه میرفتم 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 من گفتم این Robert شماره ۲ تو فیلم چیکار میکنه در 2 دقیقه قبل، Robert گفته است: با 2تا اکانت راب زدم با پیسی صفحه رو میدیدم با گوشی راه میرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 23 دقیقه قبل، Robert گفته است: با 2تا اکانت راب زدم با پیسی صفحه رو میدیدم با گوشی راه میرفتم !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در March 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 7 ساعت قبل، Robert گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: کار نکردن دکمه جمع کردن پول (چینش دکمه ها به هم نریخته فقط مشت بزرگتر شده) سیاه شدن صفحه در هنگام راب زدن (دیتا Xenon) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): مشاهده - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در رکورد میتونید مشاهده کنید. @ArSaCiA قبلا اطلاع داده شده 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 آیا این مشکل فقط با Xenon میباشد؟ با Plasma هم تست کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2023 در 35 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: آیا این مشکل فقط با Xenon میباشد؟ با Plasma هم تست کردید؟ Plasma رو تست نکردم ارسال میکنم در 55 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: آیا این مشکل فقط با Xenon میباشد؟ با Plasma هم تست کردید؟ ساعت ۸ صبح با پلاسما هم این مشکل بود ولی الان میخواستم فیلم بگیرم اینطور نشد 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 5, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 مشکلی در دزدی از بانک را AG:SAMP اندروید دیده نشد. لطفاً از قبل ورود به بانک تا انتهای Rob فیلم تهیه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 من با نسخه Xenon ، هم زمان هم هک کردم هم پول جمع کردم باگی نداشت تازه هک کردن با اندروید راحت تر از موس هست خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 در 15 ساعت قبل، Shayawn گفته است: من با نسخه Xenon ، هم زمان هم هک کردم هم پول جمع کردم باگی نداشت تازه هک کردن با اندروید راحت تر از موس هست دارک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۶ در 11:38، ArSaCiA گفته است: مشکلی در دزدی از بانک را AG:SAMP اندروید دیده نشد. لطفاً از قبل ورود به بانک تا انتهای Rob فیلم تهیه کنید. درود یکسری مشکلات بصورت ناگهانی پیش میاد و امکان فیلمبرداری بصورت دائمی رو ندارم 2 تا باگ بنده گزارش کردم کار نکردن دکمه برداشت پول (بخاطر اینکه دکمه خروج/ورود روی این دکمه بود این مشکل بوجود اومده بود) سیاه شدن صفحه بصورت ناگهانی 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۷ در 17:15، Robert گفته است: کار نکردن دکمه برداشت پول (بخاطر اینکه دکمه خروج/ورود روی این دکمه بود این مشکل بوجود اومده بود) این مورد برطرف شده بود. در در ۱۴۰۲/۱/۱۷ در 17:15، Robert گفته است: سیاه شدن صفحه بصورت ناگهانی این مورد دیده نمیشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در 17 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: برطرف کی برطرف شده؟ هنوز که هنوزه با جابجایی دکمه ها این باگ بوجود میاد 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 7, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در 6 دقیقه قبل، Robert گفته است: کی برطرف شده؟ هنوز که هنوزه با جابجایی دکمه ها این باگ بوجود میاد مشکل جابجایی دکمه ها هنوز حل نشده ولی در شرایط عادی دکمه خروج/ورود و دکمه جمع آوری پول روی هم دیگر نمیافتند. اگر میافتند لطفاً از بدو ورود به بازی تا هنگام جمع آوری پول فیلم ارسال نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در April 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2023 در هم اکنون، ArSaCiA گفته است: مشکل جابجایی دکمه ها هنوز حل نشده ولی در شرایط عادی دکمه خروج/ورود و دکمه جمع آوری پول روی هم دیگر نمیافتند. اگر میافتند لطفاً از بدو ورود به بازی تا هنگام جمع آوری پول فیلم ارسال نمایید. بخاطر اینکه قبلش دکمه Fist رو بزرگتر کردم این مشکل بوجود اومد 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 31, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 در صورتی که با بزرگ کردن دکمه موجب از کار افتادن دیگر دکمه ها میشوید آن دکمه را بزرگ نکنید یا جابجاش کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده