Mahdi91 ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 سلام من وقتی میخوام وارد بشم اینجوری میشه این ارور رو میده ری استارت هم کردم درست نشد نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 (ویرایش شده) مشکل از ارائه دهنده سیستم عاملتون هست. طبقه صحبت های علی در حال پیگیری هستند. ولی خدا رسولی جشن کلاس اول؟ ویرایش شده March 28, 2023 توسط Robert 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در 3 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: یکی از فایل ها فکر کنم نیستش پوشه ی GTA که سمپ لانچر و خود جی تی ای توش هست رو پاک کنید و دوباره نصب کنید در 2 ساعت قبل، Robert گفته است: ولی خدا رسولی جشن کلاس اول؟ 91 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 سلام وقتی لانچر رو باز میکنم ارور You Cannot play AG:SAL on a vitural machine نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 در 3 ساعت قبل، PlayerSamp گفته است: سلام وقتی لانچر رو باز میکنم ارور You Cannot play AG:SAL on a vitural machine امکان بازی کردن ارساکیا با VPS نیست. زیرا VPS اطلاعات کاربری مانند hardware id ندارد و قابل شناسایی نیست. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در August 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 من نمیدونم vps چیه ویندوزم 11 نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۷ در 20:00، PlayerSamp گفته است: من نمیدونم vps چیه ویندوزم 11 رو ویندوز های قبلیت میومد ؟ ارساکیا ویندوز ۱۱ رو ساپورت میکنه؟! در در ۱۴۰۲/۱/۸ در 21:18، Robert گفته است: مشکل از ارائه دهنده سیستم عاملتون هست. طبقه صحبت های علی در حال پیگیری هستند. ولی خدا رسولی جشن کلاس اول؟ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.