Lich ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: توی فیلم مشخصه از اینجا به بعد رو باز نمیکنه موبایل تست شده: Huawei Y7 2019 - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/svid_20230328_143515_1_wa2t.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 دیتا رو کامل دانلود کردید بدون مشکل؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 با سلام. متأسفانه بازی با پردازنده گرافیکی برخی دستگاه های Huawei مشکل دارد، در حال بررسی و رفع میباشیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 درود بنده خودم روی Poco X3 Pro همین مشکل برخورد با یکی از دوستانم که اندروید پلیر بودند یک روش معرفی کردند که باهاش میشه بازیرو بر اساس پردازنتون تنظیم کرد باید نسبت پردازنده گوشی خودتون فایلای داخل «texdb» رو تغییر بدید، اسم پوشه هایی که باید تغییرنام بدید: ~ Gta3 ~ تو هرکدوم از این پوشه ها سه فایل وجود داره شما باید مثل فیلم dxt رو نسبت به پردازنده گوشی خودتون تغییرنام بدید️انواع پردازنده ها و نمادشون: ✓Mali - etc ✓Adreno - dxt ✓Power VR - pvr مثال یکی پردازنده گوشیش Mali هست: Gta3.dxt.dat Gta3.dxt.Tmb Gta3.dxt.Toc برای اینکه بفهمید مدل پردازنتون چیه میتونید از برنامه CPU-Z استفاده کنید. پ.ن: بنده خودم از این روش استفاده کردم و مشکلم حل شد. 2 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: دیتا رو کامل دانلود کردید بدون مشکل؟ بله در 59 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام. متأسفانه بازی با پردازنده گرافیکی برخی دستگاه های Huawei مشکل دارد، در حال بررسی و رفع میباشیم. هعب فقط یکم کارا رو زود تر ببرید جلو عالی میشه در هم اکنون، Robert گفته است: درود بنده خودم روی Poco X3 Pro همین مشکل برخورد با یکی از دوستانم که اندروید پلیر بودند یک روش معرفی کردند که باهاش میشه بازیرو بر اساس پردازنتون تنظیم کرد باید نسبت پردازنده گوشی خودتون فایلای داخل «texdb» رو تغییر بدید، اسم پوشه هایی که باید تغییرنام بدید: ~ Gta3 ~ تو هرکدوم از این پوشه ها سه فایل وجود داره شما باید مثل فیلم dxt رو نسبت به پردازنده گوشی خودتون تغییرنام بدید️انواع پردازنده ها و نمادشون: ✓Mali - etc ✓Adreno - dxt ✓Power VR - pvr مثال یکی پردازنده گوشیش Mali هست: Gta3.dxt.dat Gta3.dxt.Tmb Gta3.dxt.Toc برای اینکه بفهمید مدل پردازنتون چیه میتونید از برنامه CPU-Z استفاده کنید. پ.ن: بنده خودم از این روش استفاده کردم و مشکلم حل شد. باشه تست میکنم ممنون در هم اکنون، Robert گفته است: درود بنده خودم روی Poco X3 Pro همین مشکل برخورد با یکی از دوستانم که اندروید پلیر بودند یک روش معرفی کردند که باهاش میشه بازیرو بر اساس پردازنتون تنظیم کرد باید نسبت پردازنده گوشی خودتون فایلای داخل «texdb» رو تغییر بدید، اسم پوشه هایی که باید تغییرنام بدید: ~ Gta3 ~ تو هرکدوم از این پوشه ها سه فایل وجود داره شما باید مثل فیلم dxt رو نسبت به پردازنده گوشی خودتون تغییرنام بدید️انواع پردازنده ها و نمادشون: ✓Mali - etc ✓Adreno - dxt ✓Power VR - pvr مثال یکی پردازنده گوشیش Mali هست: Gta3.dxt.dat Gta3.dxt.Tmb Gta3.dxt.Toc برای اینکه بفهمید مدل پردازنتون چیه میتونید از برنامه CPU-Z استفاده کنید. پ.ن: بنده خودم از این روش استفاده کردم و مشکلم حل شد. برای من Adreno هست اون سه تا فایلو باید به چی تغییر بدم؟ ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 17 ساعت قبل، Robert گفته است: درود بنده خودم روی Poco X3 Pro همین مشکل برخورد با یکی از دوستانم که اندروید پلیر بودند یک روش معرفی کردند که باهاش میشه بازیرو بر اساس پردازنتون تنظیم کرد باید نسبت پردازنده گوشی خودتون فایلای داخل «texdb» رو تغییر بدید، اسم پوشه هایی که باید تغییرنام بدید: ~ Gta3 ~ تو هرکدوم از این پوشه ها سه فایل وجود داره شما باید مثل فیلم dxt رو نسبت به پردازنده گوشی خودتون تغییرنام بدید️انواع پردازنده ها و نمادشون: ✓Mali - etc ✓Adreno - dxt ✓Power VR - pvr مثال یکی پردازنده گوشیش Mali هست: Gta3.dxt.dat Gta3.dxt.Tmb Gta3.dxt.Toc برای اینکه بفهمید مدل پردازنتون چیه میتونید از برنامه CPU-Z استفاده کنید. پ.ن: بنده خودم از این روش استفاده کردم و مشکلم حل شد. متأسفانه این مشکل ایشان را حل نمیکند و AG:SAMP تنها texdb مخصوص کارت گرافیکتان را دانلود میکند و texdb دیگری را ندارید. در 17 ساعت قبل، Guardian گفته است: هعب فقط یکم کارا رو زود تر ببرید جلو عالی میشه در صورت امکان با من در تماس باشید که این مشکل را با گوشی شما بررسی بیشتری کنیم، گزارش Crash شما به همراه برخی دیگر از گوشی های Huawei به دست ما رسیده و بنا بر اطلاعات دریافتی درایور کارت گرافیک گوشی های Huawei با این نسخه از OpenGL ES باگ دارد و باید برطرف شود، آیا قبلاً خود بازی GTA:SA اندروید را روی گوشیتان نصب کردید و بازی کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در هم اکنون، ArSaCiA گفته است: آیا قبلاً خود بازی GTA:SA اندروید را روی گوشیتان نصب کردید و بازی کردید؟ بله نصب کرده بودم و بازی میکردم وقتی دیدم AG:SA اومد اونو پاک کردم اینو ریختم ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 (طبق گزارشاتی که تا الان دریافت شده) گوشی هایی که این مشکل را دارند: - HUAWEI DUB-LX1 (بیشترین گزارش) (نام تجاری Huawei Y7 2019) - HUAWEI MAR-LX1M (نام تجاری Huawei P30 lite) - HUAWEI BKK-LX2 (نام تجاری Honor 8C) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در هم اکنون، ArSaCiA گفته است: در صورت امکان با من در تماس باشید حتما فقط اینکه راه ارتباطی خاصی هست برای صحبت در این مورد؟ ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 در 1 دقیقه قبل، Guardian گفته است: بله نصب کرده بودم و بازی میکردم وقتی دیدم AG:SA اومد اونو پاک کردم اینو ریختم لطفاً جهت بررسی بیشتر به پیامی که در انجمن برای شما میفرستم پاسخ دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در April 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2023 مشکل حل شده اگر میشه تاپیک رو ببندید و جایزه ای هم به ما بدید ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 12, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 مشکل با همکاری شما عزیز حل شده ولی هنوز منتشر نشده، به زودی نسخه جدید انتشار خواهد شد که این مشکل را دیگر نخواهد داشت. هرچند این مشکل مشکل درایور گوشی های شما میباشد و Huawei یک افزونه ای را "ادعا" کرده که دارد اما در واقع ندارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در April 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2023 در هم اکنون، ArSaCiA گفته است: مشکل با همکاری شما عزیز حل شده ولی هنوز منتشر نشده، به زودی نسخه جدید انتشار خواهد شد که این مشکل را دیگر نخواهد داشت. هرچند این مشکل مشکل درایور گوشی های شما میباشد و Huawei یک افزونه ای را "ادعا" کرده که دارد اما در واقع ندارد. اها ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yousef ارسال شده در April 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 06:24، ArSaCiA گفته است: مشکل با همکاری شما عزیز حل شده ولی هنوز منتشر نشده، به زودی نسخه جدید انتشار خواهد شد که این مشکل را دیگر نخواهد داشت. هرچند این مشکل مشکل درایور گوشی های شما میباشد و Huawei یک افزونه ای را "ادعا" کرده که دارد اما در واقع ندارد. کی نسخه فیکسش میاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 @Ali عزیز شما 2 بار با بنده این مشکل رو حل کردید و کلاینت ازمایشی رو فرستادید و کار کرد ولی هنوز حل نشده و برای عموم قابل استفاده نیست لطفا هرچه زودتر درستش کنید ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 27 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 این مشکل در نسخه 1.1.0.4 حل شده است. بسته شد. (جوایز دو برابر به The_Guardian پرداخت شد) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده