Mohammadiliya ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 با سالم . بنده ئقتی می خواهم بیام داخل لانچر این ارور میاد و من هو تا الان 100 بار ریستارت کردم ولی درست نشده @SajjiLey @ArSaCiA @ORTEGA @Meli @Pokers @Omid و... لطفا جواب دهید. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه
New ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 سلام عزیزم برای من هم این مشکل رو داشت حل شد انتی ویروس غیرفعال کن درست میشه عزیزم نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در حال ارتباط با شرکت مایکروسافت هستیم تا این مشکل را برطرف کنیم، تا برطرف شدن این موضوع لطفاً Real time protection آنتی ویروس خود را خاموش نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 29, 2023 این مشکل از طرف مایکروسافت حل شد. میتوانید بعد از بروزرسانی کردن نسخه Definition آنتی ویروس Windows Security بدون مشکلی گزینه Real time protection را فعال نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammadiliya ارسال شده در April 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2023 باتشکر از شما. نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.