NeVeR ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Just God • توضیحات: با سلام و عرض ادب خب یه چند وقتی بود نمیخواستم از کسی شکایت کنم ولی دیدم نشد خب میریم سراغ اصل مطلب من با ماشینم با سرعت + 100 داشتم میرفتم که ادمین مورد نظر آقای RoMeL روی رادار سرعت بودن که براشون وارن سرعته + 100 اومد و بعدش به من تیکت دادن کع من حواسم نبود من فرار کردم با ماشین بعد از اون که دیدم اصلا خبری از ایشون نشد و میخواستم برم شام بخورم تویه House آقای (PlayBoy) اکانت رو در حالت Sleep/ گذاشتم که برم شام و بر گردم و وقتی که برگشتم دیدم ایشون کناره من هستن و بعدش تیکت رو Accept کردم ولی بعدش ایشون منو 360 دقیقه Ajail کردن که واقعا معرفتشون رو به رخ ما کشیدن, آقا من Admin Jail رو قبول داشتم که اگه تیکت رو Accept نمیکردم ولی تیکت رو قبول کردم اما ایشون مارو Admin jail کردن میخواستم بگم واقعا 2,000$ اینقدر برای شما با ارزشه؟؟!!! واقعا کمال تاسف رو دارم برای ایشون و از منیجره عزیز درخواست رسیدگی هرچه سریع تر به این موضوع رو خواستار هستم. با تــشــکـر || یا حق شـــExamPleـایان • مدارک (فیلم یا عکس): ss عه Accept Ticket ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 (ویرایش شده) باسلام و عرض خسته نباشید خدمته شما پلیر عزیز سرور 1_بنده به شما تیکت دادم درست؟ بعدش /m هم دادم به شما دوست عزیز. 2_شما اگر نمی دونستید که تیکت دادم به شما چجوری وقتی آمدید سریع accept ticket کردید؟ 3_من از LS تا Sf پشته سره شما دنبالتون بودم شما توجه نکردید صاف رفتید تو خانه PlayBoy خوابیدین. 4_بنده از مافوق خودم پرسیدم که آیا Non-Rp هست کاره ایشون یا خیر که ایشون گفتند هست.(Matris) 5_بنده شاهد دارم که شما کارتون اشتباه بوده و ایشون هم تایید کردن حرف من رو.(Matris) 6_کار شما Non-Rp بوده و فرقی نداره بعدش پرداخت کرده باشید یا خیر. 7_2,000 پول در بازی زیاد مهم نیست برام ولی اینکه شما به قوانین احترام بگذارید یا نگذارید برام خیلی مهمه, چه دوستم باشید یا چه غریبه باشید جریمه داره و من جریمه رو اعمال کردم. یا حقّ حـــRoMeLســـن ویرایش شده December 8, 2017 توسط RoMeL 8 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 ای کاش حداقل میدونستید بعد شکایت میکردید. بااین کار ها فقط وجهِ خودتون را خراب میکنید برای عموم پلیر ها. 6 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در December 9, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، RoMeL گفته است : _بنده به شما تیکت دادم درست؟ بعدش /m هم دادم به شما دوست عزیز. با سلام و عرض ادب اگـه به من m/ دادید مدرک اراءـه بدید. در 13 ساعت قبل، RoMeL گفته است : شما اگر نمی دونستید که تیکت دادم به شما چجوری وقتی آمدید سریع accept ticket کردید؟ نگفتم نفهمیدم یا ندونستم گفتم حواسم نبود ( توجهی نکردم ) در 13 ساعت قبل، RoMeL گفته است : من از LS تا Sf پشته سره شما دنبالتون بودم شما توجه نکردید صاف رفتید تو خانه PlayBoy خوابیدین. ماشین بنده Infernus بود و ماشین شما LSPD فکر نمیکنم میتونستید اونقدر نتد بیاید که من متوجه بشم پشت سرم هستید!! در 13 ساعت قبل، RoMeL گفته است : بنده از مافوق خودم پرسیدم که آیا Non-Rp هست کاره ایشون یا خیر که ایشون گفتند هست.(Matris) خوده ایشون به بنده در ریپورت گفتن میتونید از ایشون در Forum/ شکایت کنید. باتشکر شــــExamPleـایان ویرایش شده December 9, 2017 توسط Example 1 ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در December 9, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 (ویرایش شده) در 11 ساعت قبل، RoMeL گفته است : ای کاش حداقل میدونستید بعد شکایت میکردید. بااین کار ها فقط وجهِ خودتون را خراب میکنید برای عموم پلیر ها. همونطور که در ابتدای شکایت گفتم نمیخواستم از کسی شکایت کنم ولی دیدم نشد ( با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد ) در ضمن فکر نمیکنم اعمال بنده در Forum/ یا غیره به کسـی مربوط باشه حتی شما دوسته عزیز و به شما پیشنهاد میکنم مراقب اعمال خودتون باشید. یا حــق ویرایش شده December 9, 2017 توسط Example ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در December 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 شما وقتی من بهتون تیکت دادم چرا باید توجهی نکنید؟ شما تیکت رو دیدین ولی قبولش نکردین. ببخشید ولی مگه قوانین مسخره شما هستن که شما ببینید و به اونا بی توجهی کنید؟ این بازی زندگی مجازی هست و کسی که توش وقتی جریمه میشه باید بپردازه نه اینکه بی توجهی کنه و برای خودش بره تو خانه یه نفر دیگه بخوابه. 6 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در December 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2017 بنده دقیقا وقتی امدم تو خانه playboy دیدم که همون لحظه خوابیدین و شاهد هم دارم که اگر لازم باشه شهادت میدن.(mehdi_yasao) شما میدونید که کارتون اشتباه بوده ولی بازم اصرار دارین که حرف خودتون رو به کُرسی بشونید. از این به بعد شکایت رو منیجر گرامی رسیدگی بکنه لطفاً. 6 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در December 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2017 با سلام. از ادمین Romel درخواست مدرک میکنیم. شکایت ادامه دارد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در December 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2017 با سلام. مدارک برای مدیریت ارسال شد. 1 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در December 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2017 با سلام. شکایت رد شد (مدارک صحیح بود). بسته شد. 2 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده