CIAElnaz ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونجور که توی عکس معلوم هست ایشون به دلیله برخورده ماشین و موتور دوستشون فحش نادرستی دادن و خودشون هم پیاده شدن و به لاستیک ماشین بی دلیل شلیک کردن به غیر از این هم باز هم میخواستن به ماشین شلیک کنن کاملا بی دلیل ولی دوستشون گفتن این کار رو نکن واقعا باید برخورد بشه وقتی دسته متوسط هستن و اسلحه دارن دلیل نمیشه حس کنن باید به شهروند ها آسیبی برسونن اونم کاملا بی دلیل.و اینکه بهشون میگم فروم باشید میگن حتما بری انقدر پر رو بودن رو من تا به حال ندیدم لیدر ممنون میشم برخورد کنی چون تمام اعضای فکشنت میفهمن که نباید به مردم آسیبی برسونن.اگر مدرک بیشتری هم خواستید حتما موجود هست. ضربه ی لاستیک هم توی عکس آخر کاملا مشخصه. • شاهد ها: دوست خودش توی تصویر بود و نمیتونه شاهد نباشه فحش هم دادن! • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 12, 2020 توسط Elii نقل قول با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1234534 ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون از من پول گرفتن که اکانت منو ببرن و منم نمیدونستم و به ایشون پول دادم و حتاا شاید اکانت منو میدزدیدن منم نمیدونستم اگه ss نیاز بشه میدم • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Amirhossein..png]bars/Amirhossein..png[/img][/url] http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Amirhossein..png]bars/Amirhossein..png[/img][/url] http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Amirhossein..png]bars/Amirhossein..png[/img][/url] ویرایش شده June 12, 2020 توسط 1234534 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 @1234534شکایت شما رد شد.این بازیکن در این اقلیت حضور ندارند. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 @Eliiشکایت شما رد شد.شما خودتان شکایتونو پس گرفتید. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در June 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام دلیل نمیشه ایشون که دسته متوسط هستن اسلحه دستشونه به منی که اسلحه ندارم حمله کنن وسیله نقلیمو بگیرن بعد هم بکشن منو و من در حال انجام وظیفه هلپری بودم! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 @AmirT شکایت شما تایید و بازیکن مورد نظر اخطار های لازم را دریافت میکند. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون بعد از کیل دادن من شروع به فحاشی کردند و فوحش مادر دادند • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 @amir35شکایت شما رد شد.این بازیکن در این اقلیت حضور ندارند. نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی ، طبق قوانین نوب FW داره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 (ویرایش شده) با سلام @DoNaLd شکایت شما رد شد. دلیل: توهین شدت پایین در برابر همکارانFW داره شما همکار ایشون نیستید پس شکایت شما رد شد. ویرایش شده June 27, 2020 توسط Eh3an نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmGPlays ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من از خونم اومدم بیرون سوار ماشین شخصی شدم ایشون هم مارو با ماشین ترکووند • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/view/of4s_bandicam_2020-07-01_11-53-42-825.mp4/ نقل قول هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 با سلام @OmGPlays شکایت شما رد شد. دلیل: DM روی دسته متوسط ازاد است درصورتی که 3 تا قتل توی 30 دقیقه اگه شما مدرکی دارید که در 30 دقیقه 4 بار شما را به قتل رسانده است می توانید شکایت کنید نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmGPlays ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 در ۱ ساعت قبل، Eh3an گفته است: با سلام @OmGPlays شکایت شما رد شد. دلیل: DM روی دسته متوسط ازاد است درصورتی که 3 تا قتل توی 30 دقیقه اگه شما مدرکی دارید که در 30 دقیقه 4 بار شما را به قتل رسانده است می توانید شکایت کنید آقای عزیز اشون ماشین شخصی بنده رو ترکوندن و 11 کا پول از دخل ما کم شد DM در صورتی DM میباشد که بنده رو به قتل برسوونه ن اینکه پولی از من کم کنه نقل قول هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 در 28 دقیقه قبل، OmGPlays گفته است: آقای عزیز اشون ماشین شخصی بنده رو ترکوندن و 11 کا پول از دخل ما کم شد DM در صورتی DM میباشد که بنده رو به قتل برسوونه ن اینکه پولی از من کم کنه @OmGPlays از دادن پست بی مورد در این تاپیک خودداری کنید وگرنه موجب محرومیت شما خواهد شد. نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmGPlays ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. در قوانین زده که همکاران که بالاخره دوتامون دسته متوسط هستیم • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 (ویرایش شده) با سلام @OmGPlays شکایت شما رد شد. منظور از همکار کسی هست که توی اقلیت شما باشد ایشون توی دسته شماست همکار شما نیست اگه بخوایم حساب کنیم یه جورایی دشمن شماست تا همکار. و اینکه از کجا معلوم که با شما باشد, شاید با یکی دیگه باشد و شما به خودت گرفتی!! ویرایش شده July 1, 2020 توسط Eh3an نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا که طبق قوانین مجازاتش80FP هست. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 با سلام خدمته شاکیه محترم @Shxyan در 18 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: پس میگیرم. موفق باشید. نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
baradarAmoJohney ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیک شدی شیرینیشم بده • شاهد ها: ss @TheVisage @Kian81 • مدرک/عکس یا فیلم: درزم time رو نگاه کنید چقد متعلمان کرد؟ 2ساعت هست میگم acc duel 100 بزن نمیزنه بعد تا چیزی میگیم DM میده مارو بخاطر همین ایونت کسصل شد ویرایش شده July 8, 2020 توسط baradarAmoJohney نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 @baradarAmoJohney شکایت شما رد شد. بازیکن در این اقلییت حضور ندارند. نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM=FW • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 @Agent077 شکایت شما رد شد. میتوانستید از دستوره /Call 110 استفاده کنید نقل قول ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در July 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم از در پینت بال رد میشدم که ایشون چرخ منو پنچر کردن . ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) اگر کسی به شما حمله کرد، ابتدا مدارک و شواهد مورد نظر را جمع آوری کرده و سپس اقدام به دفاع از خود کنید. با توجه به قانون بالا که در قوانین عمومبه دسته متوسط هست ایشون باید توسط لیدر مجازات بشن(FW) نه اینکه بگین میتونستم از call 110/ استفاده کنم • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در July 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2020 @SirMehdi شکایت شما تایید و شخص مورد مجازات قرار گرفتند. نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.