New ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل:باسلام من زمانی که میخوام وارد بازی بشم این ارور رو به بنده میده من سیستم رو بالای 5 بار ریستارت کردم نشدو بازی رو هم حذف و نصب کردم داخل همه درایو هم امتحان کردم باز هم نشد لطفا عکس رو مشاهده کند ارور رو و کمک کنید @ORTEGA @Meli @Robert @BuTleR @AmirSpicy @iAmirAbbas @MatriX @Omid @Supervisor @SajjiLey @Ravin @Arda @ArSaCiA @LuTi @Palycity @Pokers (لطف کنید کمک کنید همه گی) (لطفا کسایی که {بازدید} میکنند نظر بدهند) ویرایش شده March 27, 2023 توسط iAbbas 1 1 نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه
Karadeniz ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 انتی ویروست رو بروز کن توی ویندوز اپدیت. اگر بروزه real time protection رو در تنظیمات انتی ویروس غیرفعال کن. اول انتی ویروست رو بروز کن اگر نتیجه نگرفتی اون رو غیر فعال کن نقل قول لینک به دیدگاه
New ارسال شده در March 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 من آنتی ویروس ندارم در هم اکنون، salih گفته است: انتی ویروست رو بروز کن توی ویندوز اپدیت. اگر بروزه real time protection رو در تنظیمات انتی ویروس غیرفعال کن. اول انتی ویروست رو بروز کن اگر نتیجه نگرفتی اون رو غیر فعال کن چیکار کنم نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه
Steres ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 این برای منم پیش اومده کلا یکبار پاک کن دوباره نصب کن اوکی میشه نقل قول لینک به دیدگاه
New ارسال شده در March 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 در 2 دقیقه قبل، AmirSpicy گفته است: این برای منم پیش اومده کلا یکبار پاک کن دوباره نصب کن اوکی میشه سلام امیر من چند بار نصب کردم داخل درایور های دیگه و باز هم نشد اون دفع که حذف و نصب کردم شد ولی این دفعه دیگه نمیشه نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه
Steres ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 فکر کنم فقط کار خود علی اساسین هست که درست کنه نقل قول لینک به دیدگاه
New ارسال شده در March 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 (ویرایش شده) نمیدونم هرچی تگش میکنم اصلا جواب نمیده @ArSaCiA @ArSaCiA این هم یک مشکل اساسی شده برام ادمین ها هم چیک نمیدن ویرایش شده March 27, 2023 توسط iAbbas نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه
Alpacino ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 سلام و درور اقای عباس داداش باید کامپیوترت رو کلا ریست فکتوری کنی نقل قول لینک به دیدگاه
Karadeniz ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 در 31 دقیقه قبل، iAbbas گفته است: من آنتی ویروس ندارم چیکار کنم کی گفته انتی ویروس نداری هر ویندوزی انتی ویروس مایکروسافت پیشفرض نصب هست روش. غیرفعالش کن real time protection رو یا هم انتی ویروست رو بروز کن. نقل قول لینک به دیدگاه
iAmirAbbas ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 با سلام و احترام اول آنتی ویروس خود را به طور کامل غیرفعال کنید اگر درست نشد بازی را پاک کنید و هیچ گونه فایلی حتی توی محل نصب وجود نداشته باشه و اینکه برای نصب مجدد محل فایل رو تغییر بدید نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 27, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 توضیحات آقای @salih صحیح میباشد، باید Real time protection آنتیویروس ویندوز خود را خاموش کنید. (Windows Security) نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در 8 ساعت قبل، AmirSpicy گفته است: این برای منم پیش اومده کلا یکبار پاک کن دوباره نصب کن اوکی میشه امیر اینو انتی ویروس داره گیر میده منم همین مشکلو داشتم انتی ویروسو خاموش کردم اوکی شد نقل قول لینک به دیدگاه
New ارسال شده در March 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 با سلام ممنون از کسانی که نظر دادن و کمکم کردن و تشکر ویژه از جناب @salih و جناب اقای علی جان بابت جواب دادن @ArSaCiA 3> وکسانی که کمک کردن ممنون @AmirSpicy @iAdwin (ادمین عزیز جناب @iAmirAbbas) @Alpacino نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه
DodBazi ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 در 6 ساعت قبل، iAdwin گفته است: امیر اینو انتی ویروس داره گیر میده منم همین مشکلو داشتم انتی ویروسو خاموش کردم اوکی شد در 16 ساعت قبل، salih گفته است: انتی ویروست رو بروز کن توی ویندوز اپدیت. اگر بروزه real time protection رو در تنظیمات انتی ویروس غیرفعال کن. اول انتی ویروست رو بروز کن اگر نتیجه نگرفتی اون رو غیر فعال کن با آپدیت هم حل نمیشه فایلی که انتی ویروس پیدا میکنه اینه نقل قول ??????? ?????? لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در March 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2023 انتی ویروستو خاموش کن عزیز نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.