AtoMiX ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: با سلام من در اقلیت تی تی سی بودم و برای مدت 14روز به دلیل کارهای شخصی مرخصی گذاشته بودم و لیدر هم قبول کرده بود ولی الان که میبینم لیدر جدیدی که اومدن بدون اینکه درخواست مرخصی هارو چک کنن منو fp-80 کردن ایشون یکم به خودشون زحمت ندان که ucp بنده هم چک کنن چون الان fw بنده هم باید چندروز پیش پاک میشد ولی به جای اینکه fw منو پاک کنن منو fp-80 میکنن از ادمین مربوط خواهشمندم این قضیه رو پیگیری کنن با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): UCP بنده هست. ویرایش شده March 27, 2023 توسط AToMiX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 با سلام @AToMiX شکایت شما در حال برسی است... لیدر محترم @Solonius 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک دارید. ⃟⃟ دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allireza ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 مدارک به @Ravin ارسال شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2023 سلامی مجدد @AToMiX شکایت شما تایید شد. برای بازگشت به اقلیت با مسئولین لیدر از طریق Report/ هماهنگ کنید. در مورد اخطاراقلیت شما زود تر از زمان پاک شدن از اقلیت اخراج شدید. ⃟⃟⃟موفق باشید. ⃟⃟⃟بسته شد. 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده