Mohammadreza91 ارسال شده در March 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ایشون بدون اینکه اخطار بدن من به من fw دادن ولی به کس دیگری اخطار دادن ایشون میگفتن که اوناییکه تگ کردم نیان تو وار و من و من نتونستم جایی ببینم که منو تگ کرده باشن فرض کنیم تگ کردن که نیا تو وار اگه تگ کردن چرا منو انداختن تو وار و چرا نباید من بیام تو وار مگه اعضای فکشن نیستم هیچ شاهدی هم ندارم تمام اوناییکه اونجا بودن یا دوستاش بودن یا میترسن که به اونا هم fw بده • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2023 با سلام @Mohammadreza91 شکایت شما در حال برسی است... دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2023 سلامی مجدد @Mohammadreza91 شکایت شما تایید شد. اخطار اقلیت شما پاک شد. ️موفق باشید️ ⚜بسته شد⚜ دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده