ScuRe ارسال شده در December 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده روبره ی خونه بودم که دیدم مولتی این اقا امده و به من فوش می ده و هوشدار بندرو هم جدی نمی گیره بعد از چند دقیقه رفته با اکانت اصلیش امده و بندرو تهدید می کنه{که زیاد مهم نیست}من فقط بهش گفتم که لیدر بودنشو به رخ من نکشه و بعدشم که بی دلیل بندرو fp80 کرد • مدارک (فیلم یا عکس): You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در December 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2017 با سلام. شکایت رد شد. بی احترامی یا تهدید کردن Leader باعث اخراج شدن شما از اقلیت می شود. با زبان درست و خوب با بازیکن ها صحبت کنید. بی احترمی FW یا حتی اخراج شدن از اقلیت را همراه دارد. لیدر را بی مورد و با دلیل های کم به ادمین گذارش ندهید زیرا ممکن است که مجازات شوید. شما باید به چیزی که لیدرتان به شما می گوید احترام بگذارید. گفت و گو و بحث کردن با لیدر بدون احترام گذاشتن می تواند باعث اخراج شدن شما از اقلیت شود. ضمن اینکه MultiAccount ، اکانت لیدر محسوب نمیشود. بسته شد. 1 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده