TheMasTeR ارسال شده در March 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من یک AV بخاطر سرعت غیر مجاز گرفتم (لطفا مدارک کاملش رو بگیرید که مشخص باشه من در اون لحظه آیا سرویس مدیک داشتم یا خیر) - شما همیشه باید هنگام استفاده از وسایل نقلیهی اقلیت سرعت مجاز خود را حفظ کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) یک AV هم بخاطر تمسخر mehras دریافت کردم که کاملا درست بوده - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) 2 تا اخطار لفظی = اخطار اقلیت لطفا دلیل FW دوم رو بگید. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک برای Ravin ارسال شد خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 با سلام خدمت شما @Shayawn شکایت شما در حال برسی است... دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 سلامی مجدد @Shayawn شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی از لیدر محترم مدارک اخطار لفظی اول کامل است: نقل قول فقط در مواقعی میتوانید آژیر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و قانون محدودیت سرعت را نقض کنید که مورد اورژانسی (درخواست Heal) پیش آمده باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) طبق گفته خودتان یک اخطار لفظی به دلیل تمسخر داشتید و به دلیل تمسخر رنک بالاتر بار دوم یک اخطار اقلیت گرفتید: نقل قول تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) موفق باشید. بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده