Tabriz ارسال شده در June 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 اینام باید دا تاپیک و خراب کنن دیگه نداره ببینه ۱۶-۷ میخوره در 6 دقیقه قبل، Oppenheimer گفته است: ? در 16 ساعت قبل، Youni گفته است: بسیار عالی ? در در ۱۴۰۲/۱/۱۹ در 20:45، Mushroom گفته است: آره حاجی اینا فک کردن ما ساده ایم تو خودتو گاتی ادما نکن باید بیای زیر همچین تاپیکایی چرت و پرت بگی دیده شی نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 صدرا رو اذیت نکنید دیگه هرکی اذیتش کنه با من طرفه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zomorood ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 1 دقیقه قبل، TaK گفته است: صدرا رو اذیت نکنید دیگه هرکی اذیتش کنه با من طرفه اها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 3 دقیقه قبل، Zomorood گفته است: اها ELX چی میگی تو نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در ۱ ساعت قبل، TaK گفته است: صدرا رو اذیت نکنید دیگه هرکی اذیتش کنه با من طرفه من نیز موافقم نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 6 ساعت قبل، Tabriz گفته است: تو خودتو گاتی ادما نکن تکذیب میکنم گاتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در June 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 6 ساعت قبل، TaK گفته است: صدرا رو اذیت نکنید دیگه هرکی اذیتش کنه با من طرفه متاسفانه پست هاید شده و انشالله در سرور به حضور شما اعلام میشه یکی میخواد که تورو صاب شه نیاز نیست زیر تاپیک من چیز شعر بگی دلقک در 13 دقیقه قبل، Mushroom گفته است: تکذیب میکنم گاتی شما حق نظر دادن نداری عزیزم چند بار باید دکمه چیزتو بزنم؟ در 5 ساعت قبل، Oppenheimer گفته است: من نیز موافقم شمارم که نمیشناسم نیاز نیست وارن بگیرم سرت در در ۱۴۰۲/۱/۱۲ در 02:09، WonderFul گفته است: فک کن پول بدی وارویدو بزارن برات @CretusWp عزیزم شمایی که داری مینالی به همون فشاری که گفتی چک کنه بگو مانی لاگم چک کنه ببینه حتی ۱$ هم به ممد کریتوس ندادم اینجا جای دیده شدن نیست دکمتونو بزنم برید یجا دیگه اینجا شما نمیتونید نظر بدی عزیزم صبر کن pc تازه برسه دستم بهت یه فیلم کادو میکنم میکنم تو چشمت چه زیباست نه؟ نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در ۱ ساعت قبل، Tabriz گفته است: متاسفانه پست هاید شده و انشالله در سرور به حضور شما اعلام میشه یکی میخواد که تورو صاب شه نیاز نیست زیر تاپیک من چیز شعر بگی دلقک ?? نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در June 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2023 در 13 ساعت قبل، Tabriz گفته است: شمارم که نمیشناسم نیاز نیست وارن بگیرم سرت بهتره نشناسی نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.