Tabriz ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 سلام دوستان امروز یه چیز حق دیدم گفتمم بزارم ایرانیان رو میشه از چهار تا چیز شناخت: ۱-همشون زیر شلواریه راه راه ابی دارن ۲-هر قلوپ نوشابه که میخورن به شیشه نگاه میکنن ببینن تا کجاش رفته ۳-جلوی در وامیستن و به جای اینکه بگن بفرمایین تو، میگن حالا چرا نمیان تو؟ ۴-بستنی لیوانی که میخورن حتما درش رو میلیسن امید وارم خوشتون اومده باشه اگه حقه لایک یادتون نره ? نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 حق کده Abuse نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در 4 ساعت قبل، Abuse گفته است: ۱-همشون زیر شلواریه راه راه ابی دارن شمال رفتیم در اوردم برم تو اب گمش کردم نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 در 42 دقیقه قبل، Guardian گفته است: شمال رفتیم در اوردم برم تو اب گمش کردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 @Guardian دیگه زیر شلواری آبی هست یا همون (بیجامه) نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در March 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2023 عالی. نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در March 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 13:10، Abuse گفته است: سلام دوستان امروز یه چیز حق دیدم گفتمم بزارم ایرانیان رو میشه از چهار تا چیز شناخت: ۱-همشون زیر شلواریه راه راه ابی دارن ۲-هر قلوپ نوشابه که میخورن به شیشه نگاه میکنن ببینن تا کجاش رفته ۳-جلوی در وامیستن و به جای اینکه بگن بفرمایین تو، میگن حالا چرا نمیان تو؟ ۴-بستنی لیوانی که میخورن حتما درش رو میلیسن امید وارم خوشتون اومده باشه اگه حقه لایک یادتون نره ? نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در March 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2023 نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OddiN ارسال شده در March 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 13:10، Abuse گفته است: سلام دوستان امروز یه چیز حق دیدم گفتمم بزارم ایرانیان رو میشه از چهار تا چیز شناخت: ۱-همشون زیر شلواریه راه راه ابی دارن ۲-هر قلوپ نوشابه که میخورن به شیشه نگاه میکنن ببینن تا کجاش رفته ۳-جلوی در وامیستن و به جای اینکه بگن بفرمایین تو، میگن حالا چرا نمیان تو؟ ۴-بستنی لیوانی که میخورن حتما درش رو میلیسن امید وارم خوشتون اومده باشه اگه حقه لایک یادتون نره ? حق نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در March 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2023 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در April 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2023 خوب بود نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gholdur ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 21:43، Asir گفته است: عالی. عالی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 در ۱ ساعت قبل، MooN گفته است: عالی. دروغ که نمیگی کیومرث نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosein0930 ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 18:03، Guardian گفته است: شمال رفتیم در اوردم برم تو اب گمش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 خخخخخخ نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 در 2 ساعت قبل، HamedBhn گفته است: خخخخخخ آقای بهنیا, این طرفا؟ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ در 18:03، Guardian گفته است: شمال رفتیم در اوردم برم تو اب گمش کردم حاجی منم همینطور شدم ۲ سال پیش فقط بدیش این بود مال خودم نبود نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.