Syd ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: از بعد اپدیت چهارشنبه سوری هر وقت حتی یکبار هم از ریکانکت استفاده میکنم بازی کرش میشه و گیر میکنه و مجبور به ریستارت سیستم میشم. نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 برا منم پیش میاد @ArSaCiA نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 والا منم همچین مشکلی دارم. بعضی موقع ها Relog میدم، دیسکانکت میشه لانچر و اخرش هم میزنه You are banned و مجبورم میشم لانچر رو دوباره اجرا کنم البته مربوط به اپدیت های چهارشنبهسوری نیست همیشه همین بوده نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
Inverse ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 بعد اپدیت چهارشنبه سوری برای من این اتفاق افتاده Relog میدی بازی کرش میشه و گیر میکنه @ArSaCiA نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 برای من هم اینجوره بخاطر مپ هست چون سنگینه و وقتی میخواهی لاگین شی بیشتر از ۱۰۰۰ آبجکت لود میشه و حداکثر آبجکت در سمپ ۱۰۰۰ هست برای همین کرش میشید این مورد تو AG SAMP فیکس شده. نقل قول لینک به دیدگاه
MuhaMMaD ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 برای منم یه ارور میاد میگه بازی کرش شد باید گیم کامل ببندم دوباره بیام از اپدیت چهارشنبه سوری اینطور شده یا وقتی Alt Tab میکنم برم رو اکانت دیکه یا دسکتاپ اینطوری میشه نقل قول لینک به دیدگاه
SiNER ارسال شده در March 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2023 در 4 ساعت قبل، Syd گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: از بعد اپدیت چهارشنبه سوری هر وقت حتی یکبار هم از ریکانکت استفاده میکنم بازی کرش میشه و گیر میکنه و مجبور به ریستارت سیستم میشم. برای منم پیش میاد نقل قول لینک به دیدگاه
2NoGhTe ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 برا منم نقل قول ᴡᴀɪᴛɪɴɢ ꜰᴏʀ ᴅᴇᴀᴛʜ لینک به دیدگاه
AghaSiBiL ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 12 ساعت قبل، Supervisor گفته است: والا منم همچین مشکلی دارم. بعضی موقع ها Relog میدم، دیسکانکت میشه لانچر و اخرش هم میزنه You are banned و مجبورم میشم لانچر رو دوباره اجرا کنم البته مربوط به اپدیت های چهارشنبهسوری نیست همیشه همین بوده وقتی میزنه Banned یکبار دیگه با F11 Relog کنی اوکی میشه نقل قول لینک به دیدگاه
jansuz ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 16 ساعت قبل، Syd گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: از بعد اپدیت چهارشنبه سوری هر وقت حتی یکبار هم از ریکانکت استفاده میکنم بازی کرش میشه و گیر میکنه و مجبور به ریستارت سیستم میشم. دقیقا منم همچین مشکلی رو دارم بعد از هر بار ریلوگ میزنه کرش شدیم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه
Robinson ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 16 ساعت قبل، Syd گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: از بعد اپدیت چهارشنبه سوری هر وقت حتی یکبار هم از ریکانکت استفاده میکنم بازی کرش میشه و گیر میکنه و مجبور به ریستارت سیستم میشم. برای منم همینه نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در March 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 (ویرایش شده) حالا واسه شماها اوکیه alt tab میکنین دوباره لاگین میکنین....من کلا باید سیستمو بعد هر ریلاگ ریست بدم ویرایش شده March 16, 2023 توسط Syd Wrong نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 3 ساعت قبل، AghaSiBiL گفته است: وقتی میزنه Banned یکبار دیگه با F11 Relog کنی اوکی میشه اونکه اره ولی بعضی موقع ها کانکت نمیشه و هی Retry connecting میده نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
iliya ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 16 ساعت قبل، Supervisor گفته است: والا منم همچین مشکلی دارم. بعضی موقع ها Relog میدم، دیسکانکت میشه لانچر و اخرش هم میزنه You are banned و مجبورم میشم لانچر رو دوباره اجرا کنم البته مربوط به اپدیت های چهارشنبهسوری نیست همیشه همین بوده دوباره ریکانکت بده فیکس میشه نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 17 ساعت قبل، Syd گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: از بعد اپدیت چهارشنبه سوری هر وقت حتی یکبار هم از ریکانکت استفاده میکنم بازی کرش میشه و گیر میکنه و مجبور به ریستارت سیستم میشم. اره برای منم پیش میاد فکر کردم از ویندوزه این Toys ها هم کم تو نقشه زدن همش باعث تصادف یا افت FPS هستش /TogNameTag هم فایده نداره نقل قول لینک به دیدگاه
Original ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 22 ساعت قبل، Syd گفته است: - توضیحات کامل مشکل: از بعد اپدیت چهارشنبه سوری هر وقت حتی یکبار هم از ریکانکت استفاده میکنم بازی کرش میشه و گیر میکنه و مجبور به ریستارت سیستم میشم. فکر کردم فقط مشکل من هست برا منم زیاد پیش اومده نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه
iAmirAbbas ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 7 ساعت قبل، Iliya گفته است: دوباره ریکانکت بده فیکس میشه فیکس نمیشه جوری که ویندوز انگار باگ میشه و باید سیستمو ری استارت کنی همین الان سیستممو ری استارت کردم نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 @ArSaCiA منم این مشکله تو مخو دارم فیکسش کن خیلی رو مخه نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
950 ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 2 ساعت قبل، Original گفته است: فکر کردم فقط مشکل من هست برا منم زیاد پیش اومده منم فکر کردم مشکل از خودمه نقل قول لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در March 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 50 دقیقه قبل، Ohh گفته است: فیکس نمیشه جوری که ویندوز انگار باگ میشه و باید سیستمو ری استارت کنی همین الان سیستممو ری استارت کردم دقیقا واسه منم اینطور شده....هرچند قبلا هم موقع ورود به بازی خیلی کم پیش میومد اینطور بشه ولی الان دیگ بدتر شده! در 7 دقیقه قبل، Strong گفته است: منم فکر کردم مشکل از خودمه داش از که بر نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
Vince ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 1 ساعت قبل، Ohh گفته است: فیکس نمیشه جوری که ویندوز انگار باگ میشه و باید سیستمو ری استارت کنی همین الان سیستممو ری استارت کردم نیاز به ریستارت سیستمت نیست از طریق تسک منیجر بازی رو ببند و این مشکل برای اکثریته و بازی هم باز مشکل خورده امشب دیگه تمومه چهارشنبه سوری یکم سبک میشه گیم ولی در کل تا زمانی که میخواین AGsamp بیارین هوای لانچر داشته باشین مشکلات داره زیاد میشه نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه
iAmirAbbas ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 11 دقیقه قبل، MrViper گفته است: نیاز به ریستارت سیستمت نیست از طریق تسک منیجر بازی رو ببند همین هم مشکل داره و کار نمیکنه نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 16, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 متأسفانه این باگ خود SA-MP میباشد. نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 در 15 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: متأسفانه این باگ خود SA-MP میباشد. قبلا نبود تازه اینجوری شده آپدیت ۴شنبه سوری نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
DeaTShoT ارسال شده در March 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2023 منم این مشکل دارم نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.