SMaRTy ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من از ممبر این لیدر Hichkas شکایت کردم اما بی دلیل شکایت من را رد کردن درحالی که فایلی که آپلود کردم کاملا درست است و از F3 میباشد • مدارک (فیلم یا عکس): گزارش اعضای BLL NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 با سلام خدمت شما دوست عزیز @PooYAw شکایت شما در حال برسی میباشد... دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در March 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2023 سلامی مجدد خدمت شما @PooYAw شکایت شما رد شد. مدرک شما دارای نقض می باشد در صورتی که مدرک سالمی برای ارائه دارید در پیام شخصی ارسال نمایید تا برسی شود. با عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ! موفق باشید. +بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده