AdmBoT ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 با سلام بنده پس از نصب ویندوز به مشکلی خوردم که پس از باز کردن کلاینت AGSAL و کلیک کردن روی Play به این مشکل برمی خورم و وارد بازی نمی توانم بشوم: مخفی کننده Video نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 (ویرایش شده) درود، دوست عزیز این طبیعیه که بازی ای که رویه ویندوز قبلی هست روی ویندوز جدید نیاد مثل این میمونه یک بازی رویه ویندوز ۷ دارید و میخواهید روی ویندوز ۱۰ اجرا کنید یا بر عکس یک بازی برای ویندوز ۱۰ است شما میخواهید آن را رویه ویندوز ۷ اجرا کنید، به شما پیشنهاد میکنم دوباره بازیرا نصب کنید زیرا بازی را که دارید نصب میکنید بر اساس ورژن ویندوزتان تنظیم میشود. موفق باشید. ویرایش شده February 16, 2023 توسط JohnnyDepp نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2023 در 18 ساعت قبل، JohnnyDepp گفته است: درود، دوست عزیز این طبیعیه که بازی ای که رویه ویندوز قبلی هست روی ویندوز جدید نیاد مثل این میمونه یک بازی رویه ویندوز ۷ دارید و میخواهید روی ویندوز ۱۰ اجرا کنید یا بر عکس یک بازی برای ویندوز ۱۰ است شما میخواهید آن را رویه ویندوز ۷ اجرا کنید، به شما پیشنهاد میکنم دوباره بازیرا نصب کنید زیرا بازی را که دارید نصب میکنید بر اساس ورژن ویندوزتان تنظیم میشود. موفق باشید. با سلام مرسی بابت نکته ولی 60 بار نصب کردم :)) تازه ویندوز قبلیم 7 بود جدیده هم 7 ع و فقط چون باگ داشت عوض کردمش نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در February 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2023 کارت گرافیکت نصب نیست یا برنامه داریتکس نداری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 در 10 ساعت قبل، iAdwin گفته است: کارت گرافیکت نصب نیست یا برنامه داریتکس نداری تمام درایور هارو نصب کردم حتی کارت گرافیک دایرکت ایکس هم نصبه @ArSaCiA نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در February 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2023 میتونی مشخصات ویندوزتو بدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 در 22 ساعت قبل، iAdwin گفته است: میتونی مشخصات ویندوزتو بدی؟ ٌWindows 7 Ultimate Service Pack 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در February 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 اگر سیستمت میشه 10 بریز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2023 در 1 ساعت قبل، iAdwin گفته است: اگر سیستمت میشه 10 بریز نه باو انقدر کارت گرافیکم پایینه درایورشو Windows 10 نمیخونه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 این بده ویندوز ۷ باگ زیاد داره یا ویندوز 7 اصلی رو دان کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 Microsoft Visual C++ Runtime بنصب ببین چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در March 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ در 12:31، AdmBot گفته است: Play من خودم این مشکل رو دارم بار اول ک میزنم نمیاد مثل این ولی بار دوم میاد / یا بار اول که میزنم با تاخیر 30 ثانیه الی 1 دیقه طول میکشه تا باز شه تو هم از Task manager یه نگاهی بنداز نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 در 7 ساعت قبل، Learning گفته است: من خودم این مشکل رو دارم بار اول ک میزنم نمیاد مثل این ولی بار دوم میاد / یا بار اول که میزنم با تاخیر 30 ثانیه الی 1 دیقه طول میکشه تا باز شه تو هم از Task manager یه نگاهی بنداز دقیقا منم همینه مشکلم ولی برا من بار اول تاخیر 1دقیقه و 20 ثانیه میاد درضمن مشکل اصلی حل شد بخاطر درایور های کارت گرافیک بود ولی این مشکل تاخیر رو هنوز دارم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت دوست عزیز @AdmBot خود بنده این مشکل رو داشتم و البته بعد مدت ها فیکسش کردم اول درایور گرافیکتون رو کاملا حذف کنید درایور خودتون رو از این Link دانلود کنید و نصب کنید در صورت بالا نیومدن با VPN وارد بشید نکته مهمی رو عرض کنم درباره سرویس Superfetch این سرویس درسته مصرف زیادی از Cpu و رم میگیره اما وظیفه اش بالا آوردن سریع برنامه هاست این سرویس رو فعال کنید و روی حالت Automatic بگذارید در مرحله بعد فایل های Temp خودتون رو پاک کنید با ابزار هایی مثل CCleaner رجیستری تون رو پاک کنید لانچر رو حذف کنید از نسخه دیگری از GTA به جز لانچر آرساکیا گیم استفاده نکنید امیدوارم مشکلتون حل بشه آرزوی موفقیت, بدرود. ویرایش شده March 8, 2023 توسط Founder نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2023 در ۱ ساعت قبل، Founder گفته است: با سلام و درود خدمت دوست عزیز @AdmBot خود بنده این مشکل رو داشتم و البته بعد مدت ها فیکسش کردم اول درایور گرافیکتون رو کاملا حذف کنید درایور خودتون رو از این Link دانلود کنید و نصب کنید در صورت بالا نیومدن با VPN وارد بشید نکته مهمی رو عرض کنم درباره سرویس Superfetch این سرویس درسته مصرف زیادی از Cpu و رم میگیره اما وظیفه اش بالا آوردن سریع برنامه هاست این سرویس رو فعال کنید و روی حالت Automatic بگذارید در مرحله بعد فایل های Temp خودتون رو پاک کنید با ابزار هایی مثل CCleaner رجیستری تون رو پاک کنید لانچر رو حذف کنید از نسخه دیگری از GTA به جز لانچر آرساکیا گیم استفاده نکنید امیدوارم مشکلتون حل بشه آرزوی موفقیت, بدرود. با سلام به شما @Founder عزیز, درایور کارت گرافیک به دلیل خیلی مودل پایین بودن اصلا در سایت Nvidia یافت نشد ولی آپدیت هست یعنی در حدی ضعیفه که ویندوز 10 کارت گرافیکم رو ساپورت نمی کنه Nvidia geforce G 103m SuperFetch هم روی حالت Automatice قرار دارد فایل های Temp هم پاک کردم با برنامه CCleaner ریجستری ام رو پاک کردم لانچر رو 60 بار حذف کردم از 60 نسخه مخطلف بازی هم استفاده کردم ولی در نهایت درست نشد مرسی بابت نکاتتون نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2023 درود مجدد @AdmBot متاسفم که مشکلتون حل نشد نسخه های قدیمی تر ویندوز ۱۰ رو نصب کنید هستن نسخه هایی که گرافیک شمارو ساپورت کنن لطف کنید مشخصات کامل سیستمون رو بگید تا راهنمایی های لازم رو بدم نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۱۸ در 10:19، Founder گفته است: درود مجدد @AdmBot متاسفم که مشکلتون حل نشد نسخه های قدیمی تر ویندوز ۱۰ رو نصب کنید هستن نسخه هایی که گرافیک شمارو ساپورت کنن لطف کنید مشخصات کامل سیستمون رو بگید تا راهنمایی های لازم رو بدم سلامی مجدد به شما دوست عزیز, مرسی برای پیگیری شما: Windows 7 Ultimate service pack 1 64bit (x64) CPU Pentium daul-core 2.70 GHz Ram 4 GB Graphice card Nvidia Geforce G 103M (DirectX 11) نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 @AdmBot نسخه پیشنهادی برای شما: Windows 10 19H1 build 18337.1 x64 نکته: از طریق بوت نصب کنید کرک فراموش نشه! اینترنت قطع باشه! نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2023 در 2 ساعت قبل، Founder گفته است: @AdmBot نسخه پیشنهادی برای شما: Windows 10 19H1 build 18337.1 x64 نکته: از طریق بوت نصب کنید کرک فراموش نشه! اینترنت قطع باشه! مرسی, +لطفا بسته شود. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.