Suvastika ارسال شده در February 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2023 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من برای VLA پست گذاشتم و بعد من ۱ نفر دیگه پست گذاشت به من جوابی ندادن و به ایشون جواب دادن یعنی اصلا من پستی نذاشتم حتی یکی دو بارم شکایتو گذاشتم ناظم از مخفی در نیاورد پارتی دارن انگار مدارک(فیلم یا عکس): .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در February 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2023 باسلام خدمت شما @AmirGamer20220 شکایت شما رد شد. پست شما بعد از تایید شدن پست ها توسط لیدر تایید شده است. موفق باشید. +بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده