DonSaliery ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 - موضوع: گیف یا یه عکس برای پروفایل انجمن - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: Don - توضیحات بیشتر: یه حالت دسته متوسطیی طور باشه اگه میشه لوگو آرساکیا هم پایین سمت چپ کوچیک باشه مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 سلام @DonSaliery از اینکه طراحی پروفایل شخصی خودتون رو به ما سپردید، سپاس گزاریم. از اونجایی که شما گیف / عکس بودن این مورد رو به گرافیست سپردید، بنده یه طرح غیرمتحرک آماده کردم. توجه کنید منظورتون رو از دسته متوسط متوجه نشدم، بنده فکر کردم شما یک طرح دسته متوسطیی رو مد نظر دارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DonSaliery ارسال شده در February 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 (ویرایش شده) در 35 دقیقه قبل، Hydra گفته است: سلام @DonSaliery از اینکه طراحی پروفایل شخصی خودتون رو به ما سپردید، سپاس گزاریم. از اونجایی که شما گیف / عکس بودن این مورد رو به گرافیست سپردید، بنده یه طرح غیرمتحرک آماده کردم. توجه کنید منظورتون رو از دسته متوسط متوجه نشدم، بنده فکر کردم شما یک طرح دسته متوسطیی رو مد نظر دارید. والا من زدم ماف طور خودکار شده دسته متوسطیی طور. و از طرح شما ممنونم همین خوبه❤ ویرایش شده February 3, 2023 توسط DonSaliery .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 در 2 ساعت قبل، DonSaliery گفته است: والا من زدم ماف طور خودکار شده دسته متوسطیی طور. و از طرح شما ممنونم همین خوبه❤ بله بنده دقت نکردم کلمه Mafia رو فروم عوض میکنه برا خودمم شد دسته متوسطهیی. تشکر، تاپیک قفل می شود. + قفل گردید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده