Mizox ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 سلام من امشب 10 دقیقه قبل میتینگ وارد بازی شدم و بعد 30 ثانیه کرش شدم و بعد هرچی گیم رو باز میکردم پینگ صفر می خورد و لانچر باز نمیشد با اینکه من از اتصال اینترنتم مطمعن هستم ولی باعث شد من حقوق هفتگی نگیرم و همچنین fw دریافت کنم . لطفا برسی شود @ArSaCiA @Alireza نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه
DonSaliery ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 (ویرایش شده) سلام منم همین اتفاق افتاد رو نت مخابرات با ایرانسل من به میتینگ رسیدم الان دوباره سرور اوکی شده ولی مث قبل مشکل نیست سرور، قطعی هایی هنوز بوجود میاد ویرایش شده February 2, 2023 توسط DonSaliery نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در February 2, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 با سلام. نام ISP خود را ارسال نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه
Mizox ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در ۱ ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: با سلام. نام ISP خود را ارسال نمایید. مخابرات نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه
DonSaliery ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 از موقع به وجود اومدن اون مشکل با مخابرات واقعا نمیشه اومد تو سرور دیگه بعد چند دقیقه تایم اوت میخوره نقل قول لینک به دیدگاه
Vince ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 اکثرا این مشکل داریم امروز هم که یکسره اینطوری هعی قطع وصل اونت بودیم پرت شدم بیرون تایم هم که نمیتونیم واسه فکشن بزنم با این وضع لطفا رسیدگی کنین نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در February 3, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 طی تماس با دیتاسنتر متأسفانه همچنان مشکلاتی در مخابرات وجود دارد که در حال پیگیری میباشد، بنده خودم از مخابرات استفاده میکنم و دیشب با جمعیت انبوه مشکلی دیده نشد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Mizox ارسال شده در February 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 در 2 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: طی تماس با دیتاسنتر متأسفانه همچنان مشکلاتی در مخابرات وجود دارد که در حال پیگیری میباشد، بنده خودم از مخابرات استفاده میکنم و دیشب با جمعیت انبوه مشکلی دیده نشد. این مشکل متاسفانه مربوط به تایم خاصی نیست و یه چیز کلیه ولی این مشکل باعث میشه یه سره کرش بشیم و همونطور که گفتم نه به میتینگ میرسیم نه اکتیویتی فکشن هامون . نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه
Original ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ در 21:14، ArSaCiA گفته است: با سلام. نام ISP خود را ارسال نمایید. من نمیدونم مشکل از آرساکیا هست یا نه ولی حدود یک ماه هست که نمیتونم با اینترنت مودم (ISP مخابرات) وارد سرور بشم، همش تایم اوت میشم بعد چند ثانیه درحالی که سرعت در حالت عادی خیلی بالاست و هیچ مشکلی نداره، دو سه بار هم 2020 زنگ زدم یه سری کارا کردن برا یه روز اوکی میشد دوباره خراب میشد بخاطر همین یک ماهه با اینترنت دیتا وارد سرور میشم، این مشکل هم از ISP هست یا از من؟ البته گاهی اوقات واقعا تایم اوت میشه اینترنت ولی هر 5 ثانیه یخورده غیر منطقیه. 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه
Mizox ارسال شده در February 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 12 ساعت قبل، Original گفته است: من نمیدونم مشکل از آرساکیا هست یا نه ولی حدود یک ماه هست که نمیتونم با اینترنت مودم (ISP مخابرات) وارد سرور بشم، همش تایم اوت میشم بعد چند ثانیه درحالی که سرعت در حالت عادی خیلی بالاست و هیچ مشکلی نداره، دو سه بار هم 2020 زنگ زدم یه سری کارا کردن برا یه روز اوکی میشد دوباره خراب میشد بخاطر همین یک ماهه با اینترنت دیتا وارد سرور میشم، این مشکل هم از ISP هست یا از من؟ البته گاهی اوقات واقعا تایم اوت میشه اینترنت ولی هر 5 ثانیه یخورده غیر منطقیه. من هم با سرویس مخابرات پلی میدادم اصلا مشکلی نبود ولی چند وقتیه مشکل خورده نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه
Vince ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 12 ساعت قبل، Original گفته است: من نمیدونم مشکل از آرساکیا هست یا نه ولی حدود یک ماه هست که نمیتونم با اینترنت مودم (ISP مخابرات) وارد سرور بشم، همش تایم اوت میشم بعد چند ثانیه درحالی که سرعت در حالت عادی خیلی بالاست و هیچ مشکلی نداره، دو سه بار هم 2020 زنگ زدم یه سری کارا کردن برا یه روز اوکی میشد دوباره خراب میشد بخاطر همین یک ماهه با اینترنت دیتا وارد سرور میشم، این مشکل هم از ISP هست یا از من؟ البته گاهی اوقات واقعا تایم اوت میشه اینترنت ولی هر 5 ثانیه یخورده غیر منطقیه. مشکل اکثرا هست منم مخابراتم و این مشکل پیش میادش 1 نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه
Vince ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 ولی الان این تایم 10:42 فروم کند شده امروز نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در February 5, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 متأسفانه مشکل مربوط به مخابرات میباشد و مثل اینکه مشکل منطقهایست. اکثر مناطق مشکلاتی ندارند یا مشکلاتشان جزئی میباشد اما برخی مناطق مشکلات زیادی دارند. در صورتی که مشکل دارید لطفاً با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و گزارش کنید که بازی اینترنتی انجام می دهید که داخلی است و به آیپی 185.112.33.99 از طریق پروتکل UDP متصل میشود که این آیپی از دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک میباشد، این مشکل را باید به بخش شبکه مخابرات انتقال دهند. (بهتر است به جای تماس از طریق پنل http://adsl.tci.ir/ ثبت تیکت نمایید، معمولاً پاسخ ها و رسیدگی حرفهای تر میباشد) 1 نقل قول لینک به دیدگاه
DonSaliery ارسال شده در February 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 در 55 دقیقه قبل، ArSaCiA گفته است: متأسفانه مشکل مربوط به مخابرات میباشد و مثل اینکه مشکل منطقهایست. اکثر مناطق مشکلاتی ندارند یا مشکلاتشان جزئی میباشد اما برخی مناطق مشکلات زیادی دارند. در صورتی که مشکل دارید لطفاً با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و گزارش کنید که بازی اینترنتی انجام می دهید که داخلی است و به آیپی 185.112.33.99 از طریق پروتکل UDP متصل میشود که این آیپی از دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک میباشد، این مشکل را باید به بخش شبکه مخابرات انتقال دهند. (بهتر است به جای تماس از طریق پنل http://adsl.tci.ir/ ثبت تیکت نمایید، معمولاً پاسخ ها و رسیدگی حرفهای تر میباشد) درود پاسخ مخابرات : با سلام مشکلی در سمت شبکه سرویس دهنده شرکت مخابرات ایران رویت نمی شود و مشکل در سمت شبکه اسیاتک و موضوع در حال پیگیری توسط شرکت اسیاتک است با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه
Mizox ارسال شده در February 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2023 در 3 ساعت قبل، ArSaCiA گفته است: متأسفانه مشکل مربوط به مخابرات میباشد و مثل اینکه مشکل منطقهایست. اکثر مناطق مشکلاتی ندارند یا مشکلاتشان جزئی میباشد اما برخی مناطق مشکلات زیادی دارند. در صورتی که مشکل دارید لطفاً با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و گزارش کنید که بازی اینترنتی انجام می دهید که داخلی است و به آیپی 185.112.33.99 از طریق پروتکل UDP متصل میشود که این آیپی از دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک میباشد، این مشکل را باید به بخش شبکه مخابرات انتقال دهند. (بهتر است به جای تماس از طریق پنل http://adsl.tci.ir/ ثبت تیکت نمایید، معمولاً پاسخ ها و رسیدگی حرفهای تر میباشد) مرسی از پیگیری بالاخره به این سرعت نت عادت کردیم نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه
Leaked ارسال شده در February 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 من اپراتور ام صبانت هست اون مشکلش چیه؟ نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.