HertZ ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 سلام من یه HUD خوب با مشخصات زیر میخوام عکس مشت(Fist)[عکس یا توضیحی درمورد طرح جدید آیکن مشت بنویسید و یا ارسال کنید]: فونت متن[توضیحی درمورد فونت متنی که میخواهید بنویسید]:فونت جوری نباشه که نشه چیزی خوند زیادی هم ساده نباشه یه چیزی بینش باشه نشانه(Aim)[عکس یا توضیحی در مورد نشانه ای که میخواهید بنویسید یا ارسال کنید]:ایم هم نه یه چیز زیاد کوچیک نه زیاد بزرگ یه چیزی که برای گانری عالی باشه رادار و نقشه[عکس یا توضیحی در مورد رادار و نقشه بازی بنویسید و یا ارسال کنید]:نقشه یه دونه که خوبه رو برام بذار آیکن های اسلحه ها[توضیحی در مورد طرح جدید آیکن های اسلحه ها بنویسید]: اگر میشه یه آیکن خوب هم روی گان ها برام بزار آیکن های داخل نقشه[بین دو حالت ORIGINAL HD - New Icon انتخاب کنید]: New Icon بزار برام نمی خوام دیفالت بازی باشه ممنون فقط تا کی درست میشه ؟ 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در هم اکنون، PluTon گفته است: سلام من یه HUD خوب با مشخصات زیر میخوام عکس مشت(Fist)[عکس یا توضیحی درمورد طرح جدید آیکن مشت بنویسید و یا ارسال کنید]: فونت متن[توضیحی درمورد فونت متنی که میخواهید بنویسید]:فونت جوری نباشه که نشه چیزی خوند زیادی هم ساده نباشه یه چیزی بینش باشه نشانه(Aim)[عکس یا توضیحی در مورد نشانه ای که میخواهید بنویسید یا ارسال کنید]:ایم هم نه یه چیز زیاد کوچیک نه زیاد بزرگ یه چیزی که برای گانری عالی باشه رادار و نقشه[عکس یا توضیحی در مورد رادار و نقشه بازی بنویسید و یا ارسال کنید]:نقشه یه دونه که خوبه رو برام بذار آیکن های اسلحه ها[توضیحی در مورد طرح جدید آیکن های اسلحه ها بنویسید]: اگر میشه یه آیکن خوب هم روی گان ها برام بزار آیکن های داخل نقشه[بین دو حالت ORIGINAL HD - New Icon انتخاب کنید]: New Icon بزار برام نمی خوام دیفالت بازی باشه ممنون فقط تا کی درست میشه ؟ با سلام و احترام به شما بازیکن عزیز ، این مورد رو تا 1 الی 2 روز آینده برای شما انجام خواهم داد. و پیگیری های لازمه در Pv شما انجام خواهد شد. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در هم اکنون، PedarKhande گفته است: با سلام و احترام به شما بازیکن عزیز ، این مورد رو تا 1 الی 2 روز آینده برای شما انجام خواهم داد. و پیگیری های لازمه در Pv شما انجام خواهد شد. اوکیه ممنون 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 @PedarKhande اتمام کار رو اطلاع بدید تا تاپیک قفل بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 در 15 دقیقه قبل، Hydra گفته است: @PedarKhande اتمام کار رو اطلاع بدید تا تاپیک قفل بشه. بله حتما ، بعد از اتمام در تاپیک توسط درخواست کننده اعلام میشه ، نگران نباشید باتشکر ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 (ویرایش شده) سلام خدمت @PedarKhandeمیخواستم بدون پروژه HUD در چه وضعیتی هستش؟ ممنون ویرایش شده February 3, 2023 توسط PluTon 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2023 در ۱ ساعت قبل، PluTon گفته است: سلام خدمت @PedarKhandeمیخواستم بدون پروژه HUD در چه وضعیتی هستش؟ ممنون باسلام خدمت شما بازیکن عزیز ، HUD ساخته شده و در حال بهینه سازی با گیم هست تا شما بعد از نصب بازیتون دچار باگ نشه تا پس فردا آماده میشه و در همین تاپیک براتون ارسال میکنم +با تشکر از صبوری شما ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ در 09:28، PluTon گفته است: عکس مشت(Fist)[عکس یا توضیحی درمورد طرح جدید آیکن مشت بنویسید و یا ارسال کنید]: فونت متن[توضیحی درمورد فونت متنی که میخواهید بنویسید]:فونت جوری نباشه که نشه چیزی خوند زیادی هم ساده نباشه یه چیزی بینش باشه نشانه(Aim)[عکس یا توضیحی در مورد نشانه ای که میخواهید بنویسید یا ارسال کنید]:ایم هم نه یه چیز زیاد کوچیک نه زیاد بزرگ یه چیزی که برای گانری عالی باشه رادار و نقشه[عکس یا توضیحی در مورد رادار و نقشه بازی بنویسید و یا ارسال کنید]:نقشه یه دونه که خوبه رو برام بذار باسلام به شما بازیکن عزیز ، HUD درخواستی شما آماده و کاملا بدون باگ طراحی و بهینه شده است. تغییراتی که فرموده بودید اعمال گردیده است ، فقط مورد آیکن نقشه و آیکن اسلحه تعویض نشده به دلیل اینکه در حال حاضر باعث باگ میشود ولی در آینده این امکان فراهم خواهد شد. لینک دانلود HUD رمز استخراج : به PV شما ارسال شده است ( حق استفاده فقط برای @PluTon میباشد) +در صورتی که میخواهید تغییرات جدیدی اعمال شود اعلام کنید و در غیر این صورت لطفا با ارسال عبارت "بسته شود" اتمام پروژه را اعلام کنید ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 2 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: باسلام به شما بازیکن عزیز ، HUD درخواستی شما آماده و کاملا بدون باگ طراحی و بهینه شده است. تغییراتی که فرموده بودید اعمال گردیده است ، فقط مورد آیکن نقشه و آیکن اسلحه تعویض نشده به دلیل اینکه در حال حاضر باعث باگ میشود ولی در آینده این امکان فراهم خواهد شد. لینک دانلود HUD رمز استخراج : به PV شما ارسال شده است ( حق استفاده فقط برای @PluTon میباشد) +در صورتی که میخواهید تغییرات جدیدی اعمال شود اعلام کنید و در غیر این صورت لطفا با ارسال عبارت "بسته شود" اتمام پروژه را اعلام کنید فقط من وقتی فایل هارو ریختم به یک مشکلی خوردم که در Pv عکس مشکل رو ارسال کردم 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2023 در 7 ساعت قبل، PluTon گفته است: فقط من وقتی فایل هارو ریختم به یک مشکلی خوردم که در Pv عکس مشکل رو ارسال کردم باسلام به شما بازیکن عزیز ، درحال پیگیری مشکل هستم لطفا صبور باشید. در 8 ساعت قبل، PluTon گفته است: فقط من وقتی فایل هارو ریختم به یک مشکلی خوردم که در Pv عکس مشکل رو ارسال کردم سلام مجدد ، مورد برسی و رفع شد. لینک دانلود HUD فیکس شده بابت باگ بودن فایل پوزش میطلبم +درصورتی که میخواهید تغییرات اعمال شود اعلام کنید و در غیر این صورت با عبارت "بسته شود" اتمام پروژه را اعلام کنید. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در February 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2023 (ویرایش شده) سلام من HUD رو تست کردم همه چی عالی هستش فقط مدل Aim با ندازه ایم رو میشه عوض کنید ؟ اندازه ایم اش کوچیک باشه نه خیلی زیاد یه کم کوچیک باشه ویرایش شده February 6, 2023 توسط PluTon 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2023 در 20 ساعت قبل، PluTon گفته است: سلام من HUD رو تست کردم همه چی عالی هستش فقط مدل Aim با ندازه ایم رو میشه عوض کنید ؟ اندازه ایم اش کوچیک باشه نه خیلی زیاد یه کم کوچیک باشه باسلام به شما ، درصورتی که Aim خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم عکسش رو برای بنده در PV یا در همین تاپیک ارسال کنید. یا بین 3 حالت دایره(O) - مثبت(+) - نقطه(.) یک حالت رو انتخاب کنید. Aim فعلی شما بنا به درخواست خود شما به حالت + است. و سایز Aim هم تا حد مطلوب بهینه شده. +منتظر پاسخ شما هستم ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2023 @PluTon عزیز HUD شما آماده شد: مخفی کننده Download (208 KB) Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در February 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2023 به دلیل عدم پاسخ درخواست کننده در زمان مذکور ، این پروژه به اتمام رسید.در صورتی که درخواست جدیدی دارید در تاپیک دیگر اقدام به درخواست کنید. +لطفا بسته شود مخفی کننده @PluTon ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده