Wise ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) - توضیح کامل باگ: تو ماشین چترم باز شد علی اساسین کمک - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): کلیک - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با چتر از یجا پرت شو بعد بازش کن بعد همونجا به یکی بگو Drag کنه ویرایش شده January 31, 2023 توسط Cheater 1 تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2023 (ویرایش شده) باگ هستش ولی فکر کنم چون توسط Admin CMD با این باگ برخوردید فیکس نشه. - از دید بقیه هم در ماشین چتر داشتید؟ ویرایش شده January 31, 2023 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2023 تا جایی که یادمه این باگ خود بازیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 باگ بازی. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده