KARiM ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 سلام در بازی حدودا بعد از آپدیت کریسمس رادیو شماره 1 در موبایل و /carradio 1 بصورت کامل از کار افتاد یا بعد از اپلود امدن پس مدتی از کار میافتد دوستانی که این مشکل را دارند حمایت کنند با تشکر 1 نقل قول لینک به دیدگاه
KINGBATMAN ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 منم این مشکل رو دارم هر چی میزنم رادیو گوشی و ماشین کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در January 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2023 دا بخاطر نت داخلی هست از موقعی که اینترنت داخلی شده اینجوره 1 نقل قول لینک به دیدگاه
BesT ارسال شده در January 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 سلام خدمت دوست عزیز @KARiM این مشکل رو خیلی از پلیر ها داشتن ، حتی خود من هم داشتم ولی یک Bug هست ، مشکل نت هست ولی ۷۰ درصدش Buge شما اگر نتتون مشکل داره پایین صفحه ی Game شما یک چیزی نوشته اینجوری نوشته: Carradio 1 // Music 0% این هم میتونه مشکل ( نت شما یا Bug ) باشه. حالا شما میخواهید این موزیک ایرانی رو درست کنید اگر ماشین شما شخصی بود اهنگ رو Upload کنید و بعد از وسیله ی خود پیاده شید و در ماشین رو چند باری ( Open , Lock) کنید، سپس در ماشین خود F کنید و بعد چند ثانیه یا چند دقیقه این مشکل شما حل میشه. موفق باشید. 1 نقل قول Love لینک به دیدگاه
KARiM ارسال شده در January 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 خیلی رو مخه نقل قول لینک به دیدگاه
BesT ارسال شده در January 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 سلام مجدد @KARiM پس مشکل از نت شما هست. موفق باشید. نقل قول Love لینک به دیدگاه
KARiM ارسال شده در January 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 مشکل از نت خودته با نتم درست صحبت کن نقل قول لینک به دیدگاه
AtrociduS ارسال شده در January 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۳ در 03:38، KARiM گفته است: سلام در بازی حدودا بعد از آپدیت کریسمس رادیو شماره 1 در موبایل و /carradio 1 بصورت کامل از کار افتاد یا بعد از اپلود امدن پس مدتی از کار میافتد دوستانی که این مشکل را دارند حمایت کنند با تشکر سلام و درود !من هم این مشکلو دارم و به خاطر اینکه که اینترنت داخلی شده و رادیوجوان درست کار نمیکنه میشه گفت فیلتره و به همین دلیل این مشکلو 80درصد پلیر ها دارند.و امیدوارم هرچی زودتر این محدودیت ها رفع بشه. بدرود. نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.