Mohammadhadi ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود من از بازی بیرون بودم اومدم دیدم ادمین جیل شدم! درخواست مدرک دارم و در ضمن اینکه بدونم سر چه صحنه ای NON RP انجام دادم تا شاید مدرکی برای دفاع از خودم داشته باشم! • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/players/jaillog/Mahdi 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 با سلام و احترام @Mohammadhadi شکایت شما در حال بررسی می باشد... @Aone 24 ساعت مهلت برای ارسال مدارک رو دارا هستید. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در January 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی گرامی. توضیحات مربوطه به همراه مدارک برای سرپرست کارکنان @Alireza ارسال شد. Staff Note 1 -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2023 سلامی مجدد @Mohammadhadi شکایت شما رد شد، مدارکِ ایشان کامل می باشد. شما پس از دزدیده شدنِ ماشینتان توسط پلیر از بازی خارج شدید. موفق باشید. * بسته شد * 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده