HertZ ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 (ویرایش شده) سلام خدمت تمامی دوستان عزیز اومدم خدمت شما به یه داستان دیگه بدون معطلی بزن بریم یه روز رفتم مدرسه معلم کلاسمون رو دیدم که کنار حیاط ایستا دیدم به بچه ها یه جور خیلی مشکوک نگاه میکنه. حدس زدم یه کاری میخواد انجام بده. رفتیم سر کلاس دیدم بعد 10 دقیقه هنوز نیامد سر کلاس. من داوطلب شدم برم ببینم کجاسا که او راه رو پیداش کردم و..... دیدم داره مواد میکشه. اومدم برم به بچه ها بگم ولی فهمید دارم میبینمش و افتاد دنبالم. همینجوری هی تو پله ها دنبالم میدوید مثل یک پلنگ تا اینکه... یه چیزی از روی زمین برداشت پرت کرد تو کلم. و بیهوش شدم. بعد نمیدونم چند ساعت بیدار شدم. چ بلند شدم از جام دیدم معلم به ماشینش تکیه داده و دوباره داره مواد میکشه. رفتم سمتش ازش بپرسم چرا مواد میکشه و منو بیهوش کرده. بهش گفتم برای چی مواد میکشی؟ گفت برای اینکه بتونم تو رو به سمت خودم بکشم که ببینم چقدر فضولی گفت الان ازادی میتونی بری. منم سریع در رفتم. یه دفعه دیدم داره میاد دنبالم و رفتم زیر ماشینش و کتلت شدم با تشکر از شما ویرایش شده January 15, 2023 توسط PluTon 1 2 نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 جالب بود موفق باشی. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2023 ببینید این معلم ها قاتل هستند بعدش شما عیب ما تاکسی هارو میگیرید که برای اکتیویتی با ماشین می پریم تو آب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 10:51، PluTon گفته است: سلام خدمت تمامی دوستان عزیز اومدم خدمت شما به یه داستان دیگه بدون معطلی بزن بریم یه روز رفتم مدرسه معلم کلاسمون رو دیدم که کنار حیاط ایستا دیدم به بچه ها یه جور خیلی مشکوک نگاه میکنه. حدس زدم یه کاری میخواد انجام بده. رفتیم سر کلاس دیدم بعد 10 دقیقه هنوز نیامد سر کلاس. من داوطلب شدم برم ببینم کجاسا که او راه رو پیداش کردم و..... دیدم داره مواد میکشه. اومدم برم به بچه ها بگم ولی فهمید دارم میبینمش و افتاد دنبالم. همینجوری هی تو پله ها دنبالم میدوید مثل یک پلنگ تا اینکه... یه چیزی از روی زمین برداشت پرت کرد تو کلم. و بیهوش شدم. بعد نمیدونم چند ساعت بیدار شدم. چ بلند شدم از جام دیدم معلم به ماشینش تکیه داده و دوباره داره مواد میکشه. رفتم سمتش ازش بپرسم چرا مواد میکشه و منو بیهوش کرده. بهش گفتم برای چی مواد میکشی؟ گفت برای اینکه بتونم تو رو به سمت خودم بکشم که ببینم چقدر فضولی گفت الان ازادی میتونی بری. منم سریع در رفتم. یه دفعه دیدم داره میاد دنبالم و رفتم زیر ماشینش و کتلت شدم با تشکر از شما عاولی بود نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonD ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 مردم معلم دارن، مام معلم داریم. معلم ما شبیه بیگ مسعوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در January 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2023 در 9 ساعت قبل، mahdisalar13 گفته است: مردم معلم دارن، مام معلم داریم. معلم ما شبیه بیگ مسعوده نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در January 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2023 خوب بود نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.