AtrociduS ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 سلام و درود خدمت شما پلیرها و کارکنان مجموعه بزرگ آرساکیا گیم ! بنده تصمیم گرفتم Nickname فرومم رو عوض کنم و میخواستم از شما عزیزان کمک بگیرم برا Nickname و پیشنهاداتتون رو برام بنویسید و هرکدوم بهتر بود همون رو میزارم نکته : لطفا اگر اسم پیشنهاد میدید معنی آن رو هم بگذارید .با تشکر . نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 Amazing شگفت انگیز نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 نظری در این رابطه ندارم ولی، واقعاً لزومی داشت که براش یه تاپیک ایجاد کردی؟ میتونستی با یکی از دوستات این کار رو انجام بدی. در حال حاضر انقدر Nickname کمیاب شده که دوستان به دیکشنری و کلمات و وسایل نقلیه دور و بَرِشون، رو آوردن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 در ۱ ساعت قبل، Hydra گفته است: نظری در این رابطه ندارم ولی، واقعاً لزومی داشت که براش یه تاپیک ایجاد کردی؟ میتونستی با یکی از دوستات این کار رو انجام بدی. در حال حاضر انقدر Nickname کمیاب شده که دوستان به دیکشنری و کلمات و وسایل نقلیه دور و بَرِشون، رو آوردن. واقعا خودم 1 دیوان حافظ خودنم یه جاش نوشته بود اسیر اونو برداشتم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 در 5 دقیقه قبل، Asir گفته است: واقعا خودم 1 دیوان حافظ خودنم یه جاش نوشته بود اسیر اونو برداشتم بسیار عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، Hydra گفته است: نظری در این رابطه ندارم ولی، واقعاً لزومی داشت که براش یه تاپیک ایجاد کردی؟ میتونستی با یکی از دوستات این کار رو انجام بدی. در حال حاضر انقدر Nickname کمیاب شده که دوستان به دیکشنری و کلمات و وسایل نقلیه دور و بَرِشون، رو آوردن. وقتی میخوای تعداد ارسال بالا ببری ویرایش شده January 10, 2023 توسط Founder نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ در 17:03، Asir گفته است: واقعا خودم 1 دیوان حافظ خودنم یه جاش نوشته بود اسیر اونو برداشتم منم برای نیک WoS ام کلمات 3 حرفی سرچ می کردم همینطور علکی که یکیش با معنی در بیاد 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.