darvin11 ارسال شده در January 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2023 ارور modified launcher #2 please reinstall لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه
AtrociduS ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، darvin11 گفته است: ارور modified launcher #2 please reinstall لطفا راهنمایی کنید با سلام و درود خدمت darvin11 !همانطور که در ارور مشخص است ( Please reinstall) باید شما لانچر رو پاک کنید و دوباره نصبش کنید . اگر برطرف نشد دوباره در همین تاپیک به اشتراک بگذارید ! ویرایش شده January 10, 2023 توسط mohamadamin3 نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه
darvin11 ارسال شده در January 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 در 2 ساعت قبل، mohamadamin3 گفته است: با سلام و درود خدمت darvin11 !همانطور که در ارور مشخص است ( Please reinstall) باید شما لانچر رو پاک کنید و دوباره نصبش کنید . اگر برطرف نشد دوباره در همین تاپیک به اشتراک بگذارید ! سلام بازیو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همینجوریه نقل قول لینک به دیدگاه
darvin11 ارسال شده در January 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، darvin11 گفته است: سلام بازیو پاک کردم دوباره نصب کردم باز همینجوریه @ArSaCiA @Alireza ویرایش شده January 10, 2023 توسط darvin11 نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza ارسال شده در January 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2023 Driver های ویندوزتون رو به روز رسانی کنید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه
Revenant ارسال شده در February 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2023 سلام ممنون میشم کمکم کنید من خیلی وقت پیش با اسم [[Revenant]] به سرور ثبت نام کرده بودم و الان خواستم بیام سرور وقتی شماره تلفن میخاد میزنم میگه شما به روی ۳ اکانت این شماره رو ثبت کردین الان هم اسمم رو یادم نمیاد لطفاً رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه
darvin11 ارسال شده در June 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ در 22:07، Alireza گفته است: Driver های ویندوزتون رو به روز رسانی کنید. سلام اپدیت کردم ولی باز درست نشد چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 09:44، Revenant گفته است: سلام ممنون میشم کمکم کنید من خیلی وقت پیش با اسم [[Revenant]] به سرور ثبت نام کرده بودم و الان خواستم بیام سرور وقتی شماره تلفن میخاد میزنم میگه شما به روی ۳ اکانت این شماره رو ثبت کردین الان هم اسمم رو یادم نمیاد لطفاً رسیدگی کنید سلام، اگه ایمیلت یادت میاد برو اینجا بعد قسمت ورود بزن اونجا فراموش کردن رو بزن و ریکاوری کن اگه نه تو فروم تیکت بده پشتیانی با شماره چک کنن اکانتت رو میگن چی هست نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.