FurY ارسال شده در November 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: لیدر مربوطه به بازیکن AlBerT فکشن وارن داده است و بعد از 10 دقیقه پاک کرده است! در قوانین همچین چیزی گفته نشده است. • مدارک (فیلم یا عکس): عکس از اقلیت کنترل پنل کاربری بازیکن AlBerT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jak ارسال شده در November 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2017 به نام خدا با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما ، بنده در حال چک کردن وضعیت بازیکنان اقلیت تاکسی در پنل کاربری بودم که به اشتباه روی اخطار به بازیکن کلیک کردم و این بازیکن اخطار گرفتند و بعد از چند دقیقه متوجه اشتباه خود شدم و اخطار رو پاک کردم ، لذا اگر موردی بود خود بازیکن مورد نظر از بنده شکایت میکردند. و امیدوارم شما کمتر به دنبال اشتباهات کوچک باشید و از بازیکنان شکایت کنید ، به امید دیدار. 7 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FurY ارسال شده در November 14, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2017 درود، اشتباه شما سبب گرفتن اخطار از سوی مدیریت می شود. لطفاََ بیشتر توجه کنید. باتشکر از شما. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jak ارسال شده در November 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2017 (ویرایش شده) به نام خدا با سلام ، شما لازم نیست در کار مدیریت دخالت کنید که اخطار بدهند یا خیر و مدیریت خودشان به این مسئله رسیدگی خواهند کرد ، یا حق. ویرایش شده November 14, 2017 توسط jak 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در November 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2017 با سلام. شکایت رد شد(لیدر با تیم مدریت هماهنگی کرده و اشتباه خود را بیان کرده بودند). بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده