G0DFATHER ارسال شده در January 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2023 - موضوع: در مورد آلپاچینو شخصیت مایکل کورلئون در فیلم The Godfather 1 و The Godfather 2 و شخصیت تونی مونتانا در فیلم Scarface - عکسی که در نظر دارید: محتوایی مد نظرم نیست. - نوشته روی عکس: نوشته خاصی نمیخوام. - توضیحات بیشتر: یک گیف برای پروفایل فروم میخام ، گیف ترکیبی از آلپاچینو در فیلم پدرخوانده 1 و 2 و فیلم صورت زخمی باشه و به صورت میکس باشه یک مقداری هم گنگ بالا باشه (یک مقداری حساسیت دارم روی عکس پروفایل پس لطفا یه طرح خفن بفرستید) لطفا گیفی که درست کردید رو بفرستید و من رو زیرش تگ کنید با سپاس از زحمات گرافیست های عزیز. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در January 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 با عرض سلام و احترام خدمت شما @PedarKhande در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ در 07:43، PedarKhande گفته است: - موضوع: در مورد آلپاچینو شخصیت مایکل کورلئون در فیلم The Godfather 1 و The Godfather 2 و شخصیت تونی مونتانا در فیلم Scarface - عکسی که در نظر دارید: محتوایی مد نظرم نیست. - نوشته روی عکس: نوشته خاصی نمیخوام. - توضیحات بیشتر: یک گیف برای پروفایل فروم میخام ، گیف ترکیبی از آلپاچینو در فیلم پدرخوانده 1 و 2 و فیلم صورت زخمی باشه و به صورت میکس باشه یک مقداری هم گنگ بالا باشه (یک مقداری حساسیت دارم روی عکس پروفایل پس لطفا یه طرح خفن بفرستید) با توجه به توضیحاتتون من این نمونه رو درست کردم. امیدوارم راضی باشید. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2023 در 10 ساعت قبل، Aone گفته است: با عرض سلام و احترام خدمت شما @PedarKhande با توجه به توضیحاتتون من این نمونه رو درست کردم. امیدوارم راضی باشید. با سپاس از زحمات شما دوست عزیز ، این مورد انجام شده بوده از قبل ولی از زحمت شما متشکرم لطفا بسته شود ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در January 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2023 در 11 ساعت قبل، PedarKhande گفته است: لطفا بسته شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده