FurY ارسال شده در November 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تیر اندازی و کشتن در مکان امن! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rasol ارسال شده در November 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2017 (ویرایش شده) با سلام خدمت تمامی بازیکن های مجموعه ارساکیا شما بالای ماشین من اومدین و شروع کردین به ضربه زدن و من میتونم از خودم دربرار دی ام شما دفاع کنم و منم اینکارو کردم در صورتی که یک اف بی ای اونجا بود و هیچ کاری نکرد من مجبور شدم میتونین قوانین هیتمن رو بخونین منم با کسی دشمنی ندارم 4 ساله اینجا دارم پلی میدم و میتونین از کله مجموعه بپرسین من الکی کاریو انجام نمیدم پس بی دلیل کاریو انجام نمیدم ویرایش شده November 10, 2017 توسط rasol 7 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FurY ارسال شده در November 13, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2017 با حرف که نشد! نیاز به توضیح نیست مدیریت برسی خواهند کرد. باتشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rasol ارسال شده در November 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2017 هرجور میلتونه فقط فعلا نمیتونم جواب بدم چون که ایران نیستم موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در November 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2017 با سلام. شکایت پذیرفته شد(لیدر اخطار دریافت خواهند کرد). بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده