رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال اعلان درخواست وکیل خارج از زمان مشخص شده

Broker

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: 

SajAli.png

- توضیح کامل باگ: 

با سلام خدمت تمامی دوستان.

نمیدونم به این موضوع مورد بحث من میشه گفت باگ یا نه. ولی خودم حس میکنم بعد از اپدیت باید حذف میشده ولی به هر دلیلی فراموش شده.

مورد گزارش از این قراره که بعد از آپدیت دیگه وکلای عزیزنمیتونن خارج از زمان های مشخص شده (22:00 تا 12:00) کسی رو از زندان آزاد کنن ولی خوب زندانیان در ساعاتی غیر از زمان مشخص شده میتونن درخواست وکیل بدن این یکم غیر طبیعیه، یعنی اعلان در خواست وکیل در ساعت 23:23 دقیقه برای وکلای سرور ارسال میشه ولی اون ها عملا هیچ کاری نمیتونن برای آزادی زندانی انجام بدن.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در اینجا بازیکن Row در خارج از زمان مشخص شده درخواست وکیل ارسال کرده.AG_SA_0029.jpg

در اینجا هم میبینید که در خارج از زمان مشخص شده میشه درخواست وکیل داد.

AG_SA_0030.jpg

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید ترتیبی داده بشه که فقط در ساعات مشخص شده (22:00 تا 12:00) زندانیان بتوانند درخواست نیاز به وکیل رو به وکلای سطح سرور ارسال کنند.

ویرایش شده توسط SajAli

Broker.png

try2_gru1.png

Useless.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بستگی به دید علی داره که باگ حساب کنه یا نه

ولی اگه به صورت طبیعی و نرمالیته حساب کنیم، اینجوری هستش که زندانی (در دنیای واقعی) میتونه داخل زندان با اینکه ساعت ملاقات نیست، با خانواده یا وکیلش یا هرکی که هست زنگ بزنه و یا اطلاع بده از طریق امور زندانیان و وکیل تو ساعت ملاقات میاد.

اگه این مدلی حساب کنیم باگ محسوب نمیشه

ویرایش شده توسط 83mehrdad83

باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم?️‍♂️

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است:

بستگی به دید علی داره که باگ حساب کنه یا نه

ولی اگه به صورت طبیعی و نرمالیته حساب کنیم، اینجوری هستش که زندانی (در دنیای واقعی) میتونه داخل زندان با اینکه ساعت ملاقات نیست، با خانواده یا وکیلش یا هرکی که هست زنگ بزنه و یا اطلاع بده از طریق امور زندانیان و وکیل تو ساعت ملاقات میاد.

اگه این مدلی حساب کنیم باگ محسوب نمیشه

سلام مهرداد جان امیدوارم حالت خوب باشه. ممنون که وقت گذاشتی و مورد گزارش رو مطالعه کردی!!❤️

من خودمم موقع برخورد با این قضیه به چشم باگ بهش نگاه نکردم با خودم گفتم اگر این موضوع هم فیکس بشه ظرافت کار بیشتر میشه و به بازیکن القا میکنه که توسعه دهنده حواسش به همه چیز بوده و حتی کوچک ترین نکات رو هم از قلم نینداخته.

حرفی که میزنی کاملا متینه ولی زمان زندانی شدن در دنیای واقعی بسیار فراتر از دنیای مجازیه و مجال این هست که مثلا وکیل بعد از 10 ساعت به متهم مراجعه کنه تا وکالتش رو برعهده بگیره، ولی توی بازی بیشترین زمان زندانی شدن یک ساعت و نیمه منطقی نیست که وکیل از ساعت 23 تا 12 ظهر روز بعد صبر کنه تا بره زندانی که دیشب درخواست وکیل داده رو آزاد کنه.

• دوست دارم که 1

Broker.png

try2_gru1.png

Useless.png

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...