Syd ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 1- یه روز داشتم تو اسکله شهر قدم میزدم.... 2- که یهو یه ادم sos دست با ماشین زد بهم! 3- عصبانی شدم و گفتم هووووووش چخبرته مگه عموجانی دنبالت کرده؟! 4- طرف از ماشین پایین امد و گفت: عهههه من تو رو میشناسم تو همونی هستی که به من گفتی برو مسجد توبه کن. 5- بههههه سلام داوشم چطوری چقد تغییر کردی بنزو دافولیو اینا رو از کجات اوردی؟! 6- اره داوش از وقتی بهم گفتی برو مسجد توبه کن حتی پوستمم سفید تر شده اینا که دیگه چیزی نیست. 7- خلاصه به حرفت گوش کردم و رفتم تا توبه کنم ولی حاج اقا رو بیرون مسجد مشغول امر به معروف و نهی از منکرِ دو عدد حاج خانوم بزرگوار پیدا کردم!! 8- به حاج اقا مشکلم رو گفتم و به من گفت که توبه کن و هر روز ساعت 4 ظهر به جنگل برو و درخت بکار و یادت نره ک صبح ها حتما همیشه برنامه سمت خدا رو ببینی! 9- من هم فردا بعد از دیدن برنامه برادر "نجم الدین" به سمت جنگل رفتم تا درخت بکارم. 10- که یهو یک دافو.... چیز ینی یک خانوم بد حجاب جلوی من ظاهر شد و میخواست مرا قدم قدم به سوی گناه بکشاند. 11- من هم چون توبه کرده بودم که دیگر به گناه کشیده نشوم به دعوت او برای گناه نه گفتم و فرار کردم! 12- حسابی دور شده بودم کلی دویده بودم و خسته شدم....یهو یه چیزی از اون دور داشت برق میزد. 13- رفتم جلوتر و دیدم طلا پیدا کردم! 14- مجدد نزد آن بانو پاکدامن رفتم تا او را امر به معروف و نهی از منکر و به خواندن یک جزء زیارت عاشورا در شب پر فیض و برکت جمعه دعوت بنمایم. 15- بدون شرح.... 16_ و من که کرک و پرم ریخته بود از این مقدار سفیدی و شانس این دزد پدسگ و فشار بسیاری که خورده بودم تصمیم گرفتم این پسرک را به راست ترین راه ممکن هدایت کنم!! 1 1 نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 (ویرایش شده) در 28 دقیقه قبل، Syd گفته است: 16_ و من که کرک و پرم ریخته بود از این مقدار سفیدی و شانس این دزد پدسگ و فشار بسیاری که خورده بودم تصمیم گرفتم این پسرک را به راست ترین راه ممکن هدایت کنم!! ویرایش شده December 30, 2022 توسط iKamyar 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 با اینکه هاید میشه ولی عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 نباید آخرش اینجوری تموم میشد نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 31, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 6 ساعت قبل، JoRDaN گفته است: با اینکه هاید میشه ولی عالی ای بابا نفوذ بد نزن حالا در 4 ساعت قبل، SkuiL گفته است: قشنگ بود در قسمت های بعدی هم همراه با ما باشید در 3 ساعت قبل، Yoda گفته است: نباید آخرش اینجوری تموم میشد تازه کجاشو دیدی داش در اصل یجور دیگ تموم میشد ولی اسلام دستو بال منو بسته نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 سلام خیلی عالی بود موفق باشی. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 31, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 1 دقیقه قبل، AboIfazl گفته است: سلام خیلی عالی بود موفق باشی. چشامی❤ نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 عالی بود گل نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 31, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 44 دقیقه قبل، Abolfazlm گفته است: عالی بود گل در 9 دقیقه قبل، Seyedalii گفته است: تو فقط بخند نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 3 ساعت قبل، Syd گفته است: در قسمت های بعدی هم همراه با ما باشید دیگه به نظرم نساز ادامهشو، آدم باید بدونه کی تو اوج یه چیزیو ول کنه تا همیشه تو اوج بمونه برو سراغ یه موضوع دیگه و سعی کن همینقدر خوب درش بیاری یا قبل ادامه دادنِ این مطمئن شو که به همین خوبی میتونی بسازیش و قبلیا رو خراب نکنی نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 31, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 20 دقیقه قبل، Yoda گفته است: دیگه به نظرم نساز ادامهشو، آدم باید بدونه کی تو اوج یه چیزیو ول کنه تا همیشه تو اوج بمونه برو سراغ یه موضوع دیگه و سعی کن همینقدر خوب درش بیاری یا قبل ادامه دادنِ این مطمئن شو که به همین خوبی میتونی بسازیش و قبلیا رو خراب نکنی اره داداش کاملا درست میگی موافقم باهات نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 (ویرایش شده) نتیجه اخلاقی: توبه کنیم ویرایش شده December 31, 2022 توسط Dignity نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در December 31, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 2 ساعت قبل، Dignity گفته است: نتیجه اخلاقی: توبه کنیم إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ......و خداوند توبه کنندگان را دوست دارد نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkuiL ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ در 00:32، Syd گفته است: 15- بدون شرح.... 16_ و من که کرک و پرم ریخته بود از این مقدار سفیدی و شانس این دزد پدسگ و فشار بسیاری که خورده بودم تصمیم گرفتم این پسرک را به راست ترین راه ممکن هدایت کنم!! خیلی خوب بود مخصوصا ۱۵ و ۱۶ نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در January 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 در ۱ ساعت قبل، MuhaMMaD گفته است: خیلی خوب بود مخصوصا ۱۵ و ۱۶ خدا بده از این شانسا نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 جررررررر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در January 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 الان کجا خاکش کردی؟؟ نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در January 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 18:02، erfan110 گفته است: جررررررر در 11 ساعت قبل، Proofessor گفته است: الان کجا خاکش کردی؟؟ بهشت زهرای لوسانتوس دوستان با کلیک روی " اینجا " میتونید پارت 1 این داستان رو مشاهده کنید! نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در January 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 داش خوب نیست عالیه یکی از بهترین NR ها هستی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در January 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2023 در 41 دقیقه قبل، Eye گفته است: داش خوب نیست عالیه یکی از بهترین NR ها هستی عشق منی داداش ، مشتی هستی عشقی هستی نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swear ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.