DeaTShoT ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: طی صحبت هایی که با این دوست عزیز داشتم از کاره شبانه روزی خسته شده 24/7 لطفا اینو از اینجا بردارید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Link - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باگ نیست بیشتر پیشنهاده. [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 دلیل اینکه اینو اینجا گذاشتن جیه چه کاربردی داره اصن ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 این خیلی وقته اینجاس تازه دیدی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در 16 ساعت قبل، DeaTShoT گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: طی صحبت هایی که با این دوست عزیز داشتم از کاره شبانه روزی خسته شده 24/7 لطفا اینو از اینجا بردارید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Link - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باگ نیست بیشتر پیشنهاده. فک کنم حاجیمون چندسالی باشه اونجا وایساده در 1 ساعت قبل، FindMyName گفته است: دلیل اینکه اینو اینجا گذاشتن جیه چه کاربردی داره اصن سال ۲۰۲۱ جزیره ای بوده اونجا که برداشته شده و اونجا نگهبان داشته ولی خب نگهبانش مونده (دلایلی نامشخص) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در ۱ ساعت قبل، Farab گفته است: فک کنم حاجیمون چندسالی باشه اونجا وایساده سال ۲۰۲۱ جزیره ای بوده اونجا که برداشته شده و اونجا نگهبان داشته ولی خب نگهبانش مونده (دلایلی نامشخص) از سال ۲۰۱۸ اونجا یک جزیره بود که سال ۲۰۲۱ از بازی حذف شد [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2022 همدم تنهاییای منه، دست نزنین به این رفیقمون 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 اصلا از وقتی من رجیستر کردم اون اونجا نگهبانی میداده فکر کنم به پشت سرش یه نگاهی ننداخته که جزیره چی شده انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 اینجا قبلا یه جزیره بود از اون جزیره مونده یادشون رفته بردارن >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 (ویرایش شده) این مال جزیره علی و ملی نبود؟ ویرایش شده December 31, 2022 توسط Yoda ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 31, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 در 2 دقیقه قبل، Yoda گفته است: این مال جزیره علی و ملی نبود؟ Yes [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2023 باگ نیست، ویژگیست. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده